جمعه , ۰۴ فروردین , ۱۴۰۲
جمعه, مارس 24

بازداشت شش فعال تلگرامی در استان گلستان

0
575

1398074915-765x510.jpgخبر گزاری میزان از بازداشت شش فعال تلگرامی در استان گلستان خبر داد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، رئیس پلیس استان گلستان گفت: در پی رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتای استان، مشخص شد افرادی در یکی از شبکه‌های مجازی، اقدام به انتشار تصاویر “اشرار و اراذل و اوباش” مناطق مختلف استان می‌کنند.

وی افزود: در تحقیقات تکمیلی و بررسی‌های تخصصی مشخص شد این افراد با راه‌اندازی کانالی اقدام به انتشار این اعمال و ناهنجاری‌ها می‌کنند، که پس از انجام تحقیقات پلیسی در نهایت متهمان شناسایی و با توجه به پایین بودن سن مدیران کانال مذکور، با هماهنگی دادیار پیشگیری از جرم دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان گرگان تعداد شش نفر از آنان به پلیس فتا احضار شدند و تحقیقات از آنان صورت پذیرفت.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پس از اعتراف متهمان و تکمیل تحقیقات، پرونده جهت اخذ تصمیمات قضایی به دادسرا ارسال و کانال مورد نظر نیز مسدود شد.

وی افزود: پلیس مطابق با قانون جرائم رایانه‌ای و قانون مجازات اسلامی با کسانی که در فضای مجازی سبب انتشار و ترویج ناهنجاری‌های اجتماعی می‌شوند برخورد خواهد کرد.

برچسب هاموضوعات روز

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.