همزمان با اعدام چهار زندانی در زندان رجایی شهر کرج در روز گذشته، یک زندانی دیگر که به قتل متهم بود پس از تأیید حکم قصاصش در شعبه ۳۲ دیوانعالی کشور، در ندامتگاه کرج اعدام شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رکنا، تازه داماد که درجنایتی خونین دوستش را به قتل رسانده بود پس از محاکمه و تأیید حکم قصاصش در شعبه ۳۲ دیوانعالی کشور، سحرگاه دیروز در ندامتگاه کرج به دار مجازات آویخته شد.رسیدگی به این پرونده از بیست و یکم دی سال ۹۲ به دنبال ناپدید شدن پسر جوانی بهنام شهروز – ۲۵ساله- و اعلام موضوع ازسوی خانوادهاش به پلیس، دردستور کار قرار گرفت.
همزمان باآغاز تحقیقات، مأموران پلیس درتجسس ها، خودروی رها شده شهروز را نیزدر ۵ کیلومتری جاده هشتگرد – کرج کشف کرده و در بررسی ها با آثار خون روبه رو شدند. در ادامه جست وجوها نیز جسد خونین شهروز هم چند کیلومتر دورتر از خودرویش در کنار جاده پیدا شد. بدین ترتیب موضوع به بازپرس وکارآگاهان جنایی کرج اعلام شد و بلافاصله تیم تحقیق راهی محل مورد نظرشدند. پس از تحقیقات مقدماتی جسد به پزشکی قانونی انتقال یافت. خودروی مقتول نیز برای بررسی به پلیس آگاهی منتقل شد.
کارآگاهان جنایی که درپی یافتن سرنخی برای کشف راز جنایت مرموز بودند پی بردند قربانی ماجرا قبل از مرگ با فردی بهنام عباس – ۲۱ساله- در ارتباط بوده است. بنابراین بلافاصله عباس دستگیر شد وتحت بازجویی قرار گرفت. او در نخستین بازجویی گفت: «چند ماهی از ازدواجم سپری شده بود که دوستم شهروز به من گفت، همسرم قبل از ازدواجش با من، با او رابطه داشته است. بعد هم حرف های زشت و ناپسندی زد که مرا دگرگون کرد.
چون من همسرم را عاشقانه دوست داشتم و هرگز باور نمی کردم او قبلاً با دوستم رابطه داشته است. درحالی که خون جلوی چشمانم را گرفته بود تصمیم گرفتم شهروز را بکشم. به همین خاطر پس از طرح نقش های با دوستم قرار گذاشتم. بعد از خوراندن آبمیوه مسموم، شهروز را بیهوش کردم. آنقدر کینه وخشم وجودم راگرفته بود که قدرت تصمیمگیری نداشتم. وقتی شهروز بیهوش شد درحالیکه گریه می کردم او را با چاقو کشتم و پس از رها کردن جسد و ماشینش کنار جاده فرارکردم.