چهارشنبه , ۱۷ خرداد , ۱۴۰۲
چهارشنبه, ژوئن 7

سپاه پاسداران با اعزام آرش صادقی به بیمارستان مخالف است

0
377

Arashsadeghipic-765x510.jpgسپاه پاسداران و رییس زندان اوین با اعزام آرش صادقی به بیمارستان مخالفت کرده و این زندانی سیاسی با وضعیت وخیم جسمانی همچنان در زندان اوین نگهداری می‌شود. به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، آرش صادقی، زندانی سیاسی که روز سه شنبه ۱۴ دی‌ماه پس از ۷۲ روز اعتصاب غذا و اعزام گلرخ اریریایی با مرخصی اعتصاب خود را متوقف کرد، شامگاه گذشته به دلیل تنگی نفس به بهداری منتقل گشته و با دستگاه اکسیژن و سرم تحت مراقبت بوده است؛ این در حالی است که به دلیل مخالفت سپاه پاسداران و رییس زندان اوین تاکنون اقدامی برای اعزام وی به بیمارستان صورت نگرفته است. پیش‌تر دادستانی وعده داده بود که آرش صادقی پس از پایان اعتصاب غذا به بیمارستان انتقال خواهد یافت.سازمان عفو بین‌الملل نیز روز چهارشنبه در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی از وضعیت جسمانی آرش صادقی، زندانی سیاسی در ایران، از «کارشکنی» مسئولان قضایی در انتقال او به بیمارستان به‌شدت انتقاد کرد.

گفتنی است، آرش صادقی پس از ۷۲ روز اعتصاب غذا با توجه به ازکارافتادن بیش از ٧٠ درصد کلیه‌ها، چسبندگی روده، آریتمی قلب، عفونت ریه و به‌طورکلی خارج شدن عملکرد بدن از روند طبیعی، در وضعیت وخیمی قرار دارد و می‌بایست برای مدتی طولانی در خارج از زندان تحت درمان قرار گیرد.

این دانشجوی محروم از تحصیل رشته فلسفه اعلام کرده که نیروهای امنیتی در پرونده آن‌ها دخالت داشته و قانون به طور مرتب در پرونده آن‌ها نقض شده است.

آرش صادقی، فعال سیاسی و دانشجوی اخراجی دانشگاه علامه طباطبایی به همراه همسرش، گلرخ ابراهیمی ایرایی، در تاریخ ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ توسط قرارگاه ثارالله اطلاعات سپاه بازداشت و یکم دی‌ماه سال ۹۴ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام «اجتماع و تبانی علیه نظام»، «توهین به بنیان‌گذار جمهوری اسلامی»، «تبلیغ علیه نظام» و «تشکیل گروه غیرقانونی» و همسرش به اتهام «توهین به مقدسات» و «تبلیغ علیه نظام» به ترتیب به پانزده سال حبس و شش سال حبس محکوم شدند که این حکم برای آرش صادقی طی دادگاه تجدیدنظر مورد تائید قرار می‌گیرد که با حساب چهار سال تعلیقی در پرونده قبلی حکم به ۱۹ سال حبس افزایش یافت.

پیش‌تر نیز در جریان مراجعه مأموران امنیتی به خانه مادر آرش صادقی برای بازداشت پسرش در سال ۱۳۸۹، مأمورین با واردکردن ضربه‌ای به سر مادر وی باعث خونریزی مغزی شده که مادر این فعال دانشجویی پس از چند روز بستری بودن در بیمارستان درگذشت. لازم به توضیح است، پزشک بیمارستان علت مرگ را ایست قلبی تشخص می‌دهد اما باگذشت چهار ماه پس از مرگ، پزشک قانونی علت مرگ را «اصابت سر به شی‌ء سخت» اعلام کرده است که باعث خونریزی داخلی و بعد ایست قلبی شده است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: