سه شنبه , ۰۱ فروردین , ۱۴۰۲
سه‌شنبه, مارس 21

پویا صراف، شهروند بهایی با تودیع وثیقه آزاد شد

0
45

حقوق بشر در ایران – امروز سه شنبه ۲۳ اسقند ماه ۱۴۰۱، پویا صراف، شهروند بهایی محبوس و بلاتکلیف در زندان عادل آباد شیراز با تودیع وثیقه تا اتمام مراحل دادرسی آزاد شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران،‌ طی روزهای اخیر، پویا صراف، شهروند بهایی ساکن کرج مرکز استان البرز،‌ محبوس و بلاتکلیف در زندان عادل آباد شیراز، پس از اتمام مراحل بازجویی و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شد. 

براساس این گزارش، آزادی پویا صراف، با تودیع وثیقه صورت گرفته و پویا صراف باید در انتظار دریافت ابلاغیه جلسه دادرسی خود باشد. 

لازم به اشاره است، پویا صراف، در تاریخ ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۱، توسط ماموران وزارت اطلاعات در کرج مرکز استان البرز بازداشت و جهت بازجوئی و تشکیل پرونده به بازداشتگاه پلاک ۱۰۰ آن ارگان امنیتی واقع در شیراز مرکز استان فارس‌ منتقل و پس از اتمام بازجویی ها و تفهیم اتهام به زندان عادل آباد شیراز منتقل و در وضعیت بلاتکلیف بسر برده بود. 

در تاریخ ۱ شهریور ماه ۱۴۰۱، سازمان عفو بین الملل با انتشار فراخوان اقدام فوری نسبت به سرکوب و افزایش فشارهای امنیتی بر شهروندان بهایی واکنش نشان داد و از جامعه جهانی خواستار در نظر گرفتن راهکاری جامع برای مقابله با این قبیل برخوردهای حکومت ایران شد.‌

جامعه جهانی بهائی هم در تاریخ ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۱، با انتشار بیانیه ای نسبت به افزایش فشارهای امنیتی و موج گسترده بازداشت، سرکوب محرومیت بهائیان ایران از حقوق شهروندی شان در ایران هشدار داد.

شهروندان بهائی با طبق به بخشنامه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب ۶ اسفند ۱۳۶۹ از هرگونه حقوق شهروندی محروم هستند و از سوی حکومت جمهوری اسلامی با انواع و اقسام موارد نقض حقوق بشر و اعمال رفتارهای قهرآمیز روبرو هستند.

 سرکوب بهائیان ایران ناقض ماده ۲، ۱۸ و ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۸ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی است که بر حق افراد بر انجام مناسک مذهبی و تبلیغات و انجام آموزشهای مذهبی چه بصورت جمعی و چه بصورت خصوصی تاکید می کند.‌

عدم امکان دسترسی به وکیل و محرومیت فرد از دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

 در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است.

برچسب هاحقوق بشرمامورین وزارت اطلاعاتسرکوب بهاییان در ایرانبهاییان کرجسرکوب بهائیان در جمهوری اسلامیسرکوب اقلیت بهائیپویا صراف شهروند بهاییپویاصرافی شهروندبهائیاقلیت بهائیسرکوب بهاییان ایرانبلاتکلیفی در بازداشتاقلیت بهایی ایرانسرکوب بهاییان کرجپویا صراف شهروند بهائیسرکوب بهائیان‌ایرانبهائیان ایرانبهاییان ایرانسرکوب بهائیان ایرانحقوق بشر ایراناقلیت بهائی ایرانبازداشتگاه پلاک صدپویاصرافیپویاصراف شهروندبهائیبهائیحقوق شهروندی در ایراناداره اطلاعات شیرازسرکوب اقلیت بهائی در ایرانوزارت اطلاعات،ماموران وزارت اطلاعاتپویاصراف شهروندبهاییوزارت اطلاعاتجامعه بهائیبازداشتگاه پلاک ۱۰۰جامعه بهاییسرکوب بهاییانبازداشت بازجوییپویا صرافیزندا عادل آباد شیرازحقوق بشر در ایرانسرکوب بهائیان در ایرانبهائیان کرجاقلیت بهائی در ایرانسرکوب بهاییان در جمهوری اسلامیبازجویی کردنپویا صرافی شهروندبهاییجامعه بهائی ایرانبازداشت بلاتکلیفیشهروندبهائیاقلیت بهاییعادل آباد شیرازپویاصرافپویا صرافی شهروند بهاییبهاییسرکوب بهائیانشهروندبهاییاقلیت بهایی در ایرانسرکوب اقلیت بهایی در ایرانپویا صرافپویاصرافی شهروندبهایی

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.