چهارشنبه , ۰۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
چهارشنبه, آوریل 24

انتقال انسیه عبدالحسینی, زندانی سیاسی به مرکز روانپزشکی رازی

0
1200

روز شنبه ۲۴ فروردین ماه ۱۳۹۸, انسیه عبدالحسینی, زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین که در حال سپری کردن محکومیت حبس دو ساله خود میباشد به دلیل مشکلات عصبی و روحی به مرکز درمانی رازی«امین آباد» منتقل شده است. 

به گزارش حقوق بشر در ایران, انسیه عبدالحسینی, زندانی سیاسی محبوس در بند زنان زندان اوین که از بهمن ماه سال ۱۳۹۷ در حال تحمل محکومیت حبس دو ساله خود میباشد, در تاریخ ۲۴ فروردین ماه سالجاری بدلیل مشکلات عصبی و روحی به مرکز درمانی رازی« امین آباد» منتقل شده است. 

بنقل از یک منبع نزدیک به این زندانی سیاسی در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران ضمن اعلام این خبر گفت: انسیه عبدالحسینی در طی زمانی که در زندان اوین بسر میبرد به بیماری صرع مبتلا بوده و از قرصهای اعصاب و آرام بخش استفاده میکرد و بدلیل وخامت حال به مرکز درمانی رازی«امین آباد» منتقل شده است. 

انسیه عبدالحسینی، متولد ۱۳۵۲, اهل سوسنگرد و ساکن تهران میباشد.

این زندانی سیاسی  در اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ توسط نیروهای امینتی در تهران بازداشت و ابتدا به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد، وی  پس از تحمل یک ماه بازداشت و نگهداری در سلول‌های انفرادی  بند۲۰۹ زندان اوین به بند زنان زندان قرچک ورامین منتقل شد. خانم عبدالحسینی بعد از دو ماه نگهداری در زندان قرچک نهایتا در بهمن ۱۳۹۶ با تودیع قرار وثیقه آزاد شد”.

انسیه عبدالحسینی, در تاریخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۷ و دقیقا زمانی که در فرودگاه و هنگام خروج از کشور بازداشت شد متوجه شده بود که به صورت غیابی توسط شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست محمد مقیسه از بایت اتهامات: توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام  مورد محاکمه قرار گرفته و به  تحمل سه سال حبس تعزیری محکوم شده است. که ۲ سال از محکومیت ولی لازم الاجراء میباشد و این زندانی سیاسی در حال سپری کردن محکومیت حبس ۲ ساله خود در بند زنان زندان اوین میباشد. 

در اعتراضات  دیماه سال ۱۳۹۶ تعداد بسیاری  از  شهروندان در شهرهای مختلف بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفتند. طی این اعتراضات در سراسر ایران دستکم ۲۵ تن کشته و حدود ۵ هزار نفر نیز بازداشت شدند.
همچنین برخورداری شهروندان از روند دادرسی عادلانه با حضور هیئت منصفه و وکیل انتخابی از سوی متهم از جمله موارد مورد اشاره در اسناد بین المللی حقوق بشر, از جمله ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنین ماده ۱۰ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی میباشد. همچنین سرکوب آزادی بیان و بازداشتهای گسترده شهروندان در ایران و صدور حکم حبس برای آنها بدلیل شرکت در تجمعات اعتراضی ناقض اصل آزادی بیان و همچنین ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر میباشد.

همچنین در ماده ۵ قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات ۱۳۹۴ به صراحت کلام بر آگاه سازی متهم از اتهامات و شنیدن ادله وی از سوی دادگاه نیز تاکید شده است. اما از آنجائی که دادگاههای ایران بصورت فرمایشی مبادرت به صدور حکم میکنند لذا در بیاری از موارد حقوق شهروندی متهم نقض میگردد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

اخبار پیشنهاد شده

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading