جمعه , ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 19

وجود ۵۰ بیمارستان فرسوده در تهران و بی تفاوتی شهرداری این کلانشهر

0
1182

حقوق بشر در ایران – امروز یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹, با توجه به فرسودگی ساختمان ۵۰ بیمارستان در تهران که بیش از ۵۰ سال قدمت دارند در صورت وقوع هرگونه زلزله و یا رخ داد طبیعی درصد آسیب جسمانی و مرگ افراد در این ساختمانها بسیار زیاد خواهد بود. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از باشگاه خبرنگاران جوان, امروز یکشنبه ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹, رضا کرمی, رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران در شهرداری تهران از فرسودگی ساختمان ۵۰ بیمارستان در تهران خبر داد و که این ساختمانها بیش از ۵۰ سال قدمت دارند و از براساس تائید این مقام مسئول در شهرداری تهران فاقد شرایط استاندارد و ایمنی هستند. اما اعلام نکردن و پنهان نگهداشتن اسامی این بیمارستانها و اعلام نکردن آن به معنی همراهی مسئولان شهرداری تهران برای یک فاجعه انسانی است. 

رضا کرمی محمدی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در تشریح این موضوع گفت: “شهر تهران ۵۰ بیمارستان قدیمی دارد که بیش از ۵۰ سال عمر دارند و فاقد شرایط ایمنی استاندارد هستند”.

او در پاسخ به این سوال که نام این بیمارستان‌ها چیست؟ اظهار کرد: “ملاحظاتی وجود دارد که نمی‌توانیم اسامی آن‌ها را اعلام کنیم، زیرا معرفی آن‌ها وضع را بدتر می‌کند و موجب تشویش اذهان مردم می‌شود. اما هر وقت که اجازه دهند ما اسامی آن‌ها را اعلام می کنیم”.

رئیس ستاد پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران خاطر نشان کرد: ” اعلام اسامی این بیمارستان‌ها تبعات اجتماعی دارد اما  بیمارستان‌های زیادی مشکل سازه دارند ولی ظاهرا از نگاه کسانی که نمی‌خواهند این بیمارستان‌ها معرفی شوند، هزینه حادثه کمتر از جان باختن مردم است”.

کرمی ادامه داد: “در بیشتر بیمارستان‌ها کپسول اکسیژن وجود دارد، اما پروتکل‌های تعمیر و نگهداری در مورد آن‌ها رعایت نمی‌شود، چنانچه بعد از ۵ سال باید از کپسول‌های اکسیژن بازدید و رفع عیب شوند، ولی وقتی این کار انجام نمی‌شود حادثه رخ می‌دهد”.

وی در پایان اظهار کرد: “در هیچ جای کشور موضوع تعمیر و نگهداری رعایت نمی‌شود و همیشه صبر می‌شود تا ابتدا حادثه رخ دهد و سپس اقدام به رفع عیب آن کرد”.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading