پنج شنبه , ۰۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پنج‌شنبه, آوریل 25

برگزاری ۲ تجمع اعتراضی

0
1148

طی روز شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸, در ادامه تجمعات اعتراضی روزانه شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور را در بر میگیرد, گروهی از خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت رامک خودرو در تهران و شماری از کارگران کارخانه کاغذ پاژ نیشابور، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از فارس، امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸؛ با توجه به گسترش نارضایتی شهروندان در شهرهای مختلف ایران از موارد مختلف نقض حقوق شهروندی در بسیاری از زمینه های اقتصادی, اجتماعی و فرهنگی که در راستای مطالبات به حق این شهروندان,  گروهی از خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت رامک خودرو، در اعتراض به گرانی قیمت های اعلام شده، عدم تحویل خودرو و نسبت به برآورده ‌نشدن مطالبات‌شان، در مقابل ساختمان دادگستری در تهران اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.

محمد علیداد ابهری، نماینده خریداران معترض محصولات رامک خودرو اظهار داشت:‌ “امروز حدود ۱۰۰ نفر از خریداران محصولات رامک‌ خودرو در اعتراض به عدم تحویل به موقع خودرو مقابل ساختمان دادگستری کیفری یک تهران تجمع کردند”.

وی ادامه داد:‌ “خودروی افراد معترض باید سال گذشته تحویل داده می‌شد ولی هنوز این اتفاق نیفتاده است. در عین حال اخباری مبنی بر ترخیص برخی خودروها از گمرک مطرح شده و زمزمه‌هایی در مورد محاسبه قیمت بر اساس نرخ فعلی بازار شنیده می‌شود”.

علیداد تصریح کرد: “حدود هزار نفر برای خرید تیوولی از رامک‌ خودرو اقدام کرده بودند که ۱۰۰ نفر از این افراد در تجمع امروز اعتراض خود را نسبت به عدم تحویل خودروها و همچنین افزایش قیمت‌ها اعلام کردند”.

نماینده تجمع کنندگان گفت: “حتی افرادی که سال گذشته دعوت‌نامه تحویل خودرو را تکمیل و وجه خودرو را واریز کرده‌اند نیز خودروی‌شان را تحویل نگرفته‌اند”.

وی با اشاره به پرداخت ۷۰ میلیون تومان بابت ثبت‌نام تیوولی در مرداد ۹۶ گفت: “قیمت خودرو در قرارداد خرید ۹۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان تعیین شده که نرخ مالیات بر ارزش افزوده نیز در این مورد لحاظ خواهد شد”.

وی تصریح کرد: “موعد تحویل خودروها آذر ۹۶ بود که تاکنون این اتفاق عملی نشده است”.

نماینده تجمع‌کنندگان افزود: “در این مورد به تعزیرات و دادگستری شکایت کردیم که به نتیجه نرسیدیم و مسئولان دادگستری نیز اعلام کردند که هنوز پرونده را مطالعه نکرده‌اند”.

علیداد ابهری اضافه کرد:‌ “دادگستری فقط در مورد اینکه آلایندگی محصولات رامک‌ خودرو بیشتر از رقم اعلام‌شده بوده، قرار صادر کرده ولی بابت مشکل خریداران اقدامی انجام نشده است”.

به گفته وی، در حال حاضر نیز هیچ سودی بابت تاخیر در تحویل خودرو به مشتریان پرداخت نمی‌شود.

تجمع کارگران کارخانه کاغذ پاژ نیشابور
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا، امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸؛ شماری از کارگران کارخانه کاغذ پاژ نیشابور، در اعتراض به بلاتکلیفی شغلی و معیشتی خود، در مقابل ساختمان فرمانداری این شهر دست به تجمع زدند.

لازم به ذکر است که کارفرمای این کارخانه به دلیل تولید بوی نامطبوع ناشی از فعالیت‌های این کارخانه و اعتراض اهالی منطقه، این کارخانه را از شهرک صنعتی خیام واقع در بخش “زبرخان” نیشابور در استان خراسان رضوی به منطقه صنعتی بینالود منتقل کرده که در نتیجه این جابجایی ۱۳۰ کارگر از کار بیکار شده‌اند.

کارگران بیکار شده گفتند: “بوی بد، سرنوشت ما را ویران کرده است و این، عادلانه نیست”.

به گفته سعید شیبانی (فرماندار نیشابور) تعطیلی کارخانه کاغذ پاژ با تصمیم‌گیری شورای پیشگیری از جرم استان همراه بوده است و با توجه به اینکه مهلت جابجایی کارخانه به علت بوی نامطبوعی که برای اهالی بخش زبرخان به خصوص شهر خرو ایجاد کرده بود، تمام شده است؛ به همین دلیل دستگاه قضایی شهرستان اقدام به تعطیلی این کارخانه کرده است”.

وی گفت: در این کارخانه حدود ۱۳۰ کارگر فعال بوده‌اند که در حال حاضر به حالت تعلیق درآمده و بیکار شده‌اند. صاحب کارخانه متعهد شده بود که در صورت تعطیلی کارخانه برای کارگران خود به دنبال کار جدیدی باشد تا آن‌ها بیکار نمانند.

وی بیان کرد: “به علت اینکه صاحب کارخانه به قول خود مبنی بر جابجایی کارخانه عمل نکرده و همچنین به دلیل اعتراض دو ساله‌ای که از سوی اهالی شهر خرو به بوی نامطبوعی که از کارخانه خارج می‌شده، کارخانه کاغذ پاژ تعطیل شد”.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading