نماد سایت حقوق بشر در ایران

دستگیری احمد معظمی گودرزی و لیلا صارمی در بروجرد توسط نیروهای امنیتی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-TLh

حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۴، ماموران امنیتی ـ انتظامی در شهرستان بروجرد، احمد معظمی گودرزی و لیلا صارمی را دستگیر کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، روز سه شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۴۰۴، احمد معظمی گودرزی و لیلا صارمی، ساکن شهرستان بروجرد و پدر، مادر فرزاد معظمی گودرزی ـ زندانی سیاسی، توسط نیروهای امنیتی در آن شهرستان، بازداشت شدند. 

براساس این گزارش، دستگیری احمد معظمی گودرزی و لیلا صارمی، در شهرستان بروجرد صورت گرفته است. 

تا لحظه تنظیم این خبر، از روند قضایی پرونده، نام نهاد امنیتی دستگیر کننده، علت دستگیری و از مکان نگهداری احمد معظمی گودرزی و لیلا صارمی اطلاعی حاصل نشده است. 

لازم به ذکر است، فرزاد معظمی گودرزی، فرزند این زوج از زندانیان سیاسی است که در حال سپری کردن دوران حبس تعزیری ۵ ساله خود است. 

همچنین، رضا معظمی گودرزی، نوجوان ‍۱۷ ساله و از بستگان این خانواده است که در جریان اعتراضات ۲۶ آبان ۱۳۹۸، بر اثر اثابت گلوله شلیک شده توسط ماموران امنیتی به ناحیه کمر وی در شهرستان شهریار، جان باخت و پیکر او در شهرستان بروجرد به خاک سپرده شد. 

بازداشت خودسرانه، بلاتکلیف نگه داشتن متهم در بازداشت و ممانعت از دسترسی فرد در دوران بازجویی، بازپرسی و دادرسی به وکیل مورد نظر خود و منع دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی، ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل