https://wp.me/p6xuBy-11iE
حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۹مهر ماه ۱۴۰۵، مهرگان نام آور، برای تحمل ادامه حبس به زندان یاسوج بازگشته است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روز سه شنبه ۷ مهر ماه ۱۴۰۵، مهرگان نام آور، ساکن استان کهگیلویه و بویراحمد و زندانی سیاسی، در پی اتمام دوران مرخصی برای تحمل ادامه حبس تعزیری اش به زندان مرکزی یاسوج بازگشت.
براساس این گزارش، بازگشت مهرگان نام آور به زندان مرکزی یاسوج در پی اتمام دوران مرخصی این زندانی سیاسی صورت گرفته است.
لازم به ذکر است، مهرگان نام آور در تایخ ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۵، پس از بازداشت و طی مراحل اجرای حکم، برای تحمل حبس خود به زندان مرکزی شهر یاسوج منتقل شد ولی در تاریخ ۱ مهر ماه ۱۴۰۵، به مرخصی اعزام شده بود.
این فعال ادبی، اوایل اسفند ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی در شهرستان دهدشت، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام، در تاریخ ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۳، از زندان دهدشت، با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.
لازم به ذکر است، مهرگان نام آور، پیشتر نیز در اسفند ماه ۱۴۰۴، توسط قاضی شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری۲ شهرستان کهگیلویه، محاکمه و از بابت اتهام «نشر اکاذیب از طریق سامانه رایانه ای به قصد تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی» به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
این فعال ادبی، در بخش دیگر از همان پرونده هم توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب استان کهگیلویه و بویراحمد، محاکمه و از بابت اتهام«تلاش به قصد برهم زدن امنیت کشور» و «ایجاد تشویق سایرین به کشتار و از طریق تشویش اذهان عمومی» هم به تحمل ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
پس از ابلاغ حکم و اتمام روند دادرسی، مهرگان نام آور، اخیرا با دریافت ابلاغیه ای برای سپری کردن دوران حبس تعزیری خود به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دهدشت برای تاریخ ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۵ احضار شده بود.

