نماد سایت حقوق بشر در ایران

بازداشت حمیدرضا وزینی، توسط ماموران امنیتی در تهران

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-MSt

حقوق بشر در ایران ـ امروز سه شنبه ۳ مهر ماه ۱۴۰۳، ماموران امنیتی در تهران، حمیدرضا وزینی اطهر را بازداشت کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، حمیدرضا وزینی اطهر، معلم و از حاضران در جریان تجمع اعتراضی صنفی فرهنگیان در مقابل سازمان برنامه و بودجه، توسط نیروهای امنیتی، دستگیر شد. 

براساس این گزارش، بازداشت حمیدرضا وزینی اطهر، توام با ضرب و شتم از سوی نیروهای امنیتی صورت گرفته است. 

در این گزارش، به روند حقوقی پرونده، مکان نگهداری و اینکه آیا حمیدرضا وزینی آزاد شده یا خیر اشاره ای نشده است. 

بازداشت خودسرانه، بلاتکلیف نگه داشتن متهم در بازداشت و ممانعت از دسترسی فرد در دوران بازجویی، بازپرسی و دادرسی به وکیل مورد نظر خود و منع دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی، ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل