نماد سایت حقوق بشر در ایران

بلاتکلیفی مدینه شهنوازی در زندان مرکزی کرمان

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-10Tk

حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۵ شهریور ماه ۱۴۰۵، مدینه شهنوازی در زندان مرکزی کرمان بسر می برد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز پنجشنبه ۵ شهریور ماه ۱۴۰۵، مدینه شهنوازی، شهروند اهل سنت و زندانی سیاسی ـ عقیدتی محبوس در زندان مرکزی استان کرمان، از حقوق اولیه خود محروم است. 

براساس این گزارش، مدینه شهسواری، در بهار ۱۴۰۳، توسط ماموران امنیتی در استان کرمان، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام به زندان مرکزی آن استان منتقل شد. 

همچنین، پرونده قضایی تشکیل شده بر علیه مدینه شهنوازی در حال رسیدگی در یکی از شعب دادگاه انقلاب استان کرمان است. 

تا لحظه تنظیم این خبر، از مصادیق حقوقی اتهامات منتسب شده به مدینه شهنوازی اطلاعی حاصل نشده است. 

از منظر حقوقی، تداوم نگهداری مدینه شهنوازی در زندان بدون اعلام روشن اتهامات و تعیین تکلیف قضایی، می‌تواند ناقض اصل قانونی بودن دادرسی و حق برخورداری از محاکمه عادلانه باشد.

همچنین، محرومیت وی از حقوق اولیه یک زندانی، مغایر با اصل کرامت انسانی و حقوق بنیادین افراد در بازداشت است.

این وضعیت با مفاد مواد ۹ و ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و مواد ۹ و ۱۴ میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی در تعارض است.

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل