https://wp.me/p6xuBy-11lN
حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۲۲شهریورماه ۱۴۰۵، سارا موسیقی به تحمل حبس تعزیری و مجازات تکمیلی محکوم شده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای گذشته، سارا موسیقی، فعال فضای مجازی، حدودا ۴۲ ساله، ساکن تهران و متهم سیاسی محبوس در زندان قرچک ورامین، توسط قاضی ایمان افشاری ـ رئیس شعبه ۲۶دادگاه انقلاب تهران، در مجموع به تحمل ۶ سال حبس تعزیری، دو سال منع خروج از کشور و منع فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.
براساس اعلام یک فرد مطلع در گفت و گو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”در دادنامه ای که چندی پیش، توسط قاضی ایمان افشاری ـ رئیس شعبه ۲۶دادگاه انقلاب تهران صادر شده سارا موسیقی از بابت اتهام «توهین به رهبری در فضای مجازی»، «توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی در فضای مجازی»، «توهین به مقدسات اسلامی در بسرت فضای مجازی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام در فضای مجازی» در مجموع به تحمل ۶سال حبس تعزیری، بعنوان مجازات تکمیلی هم به ۲ سال منع خروج از کشور و ۲ سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.”
این فرد مطلع در ادامه افزود:”مبنی پرونده سازی قضایی بر علیه سارا موسیقی، فعالیت وی در فضای مجازی«اینستاگرام» و انتشار پستها و مطالبی بوده که این فعال فضای مجازی در صفحه شخصی اش منتشر کرده بود.”
لازم به ذکر است، سارا موسیقی، در تاریخ در اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، پس از یورش ماموران امنیتی ـ انتظامی به منزل وی در شهر تهران، توام با ارعاب و خشونت، دستگیر و پس از تفتیش منزل و توقیف برخی لوازم شخصی از قبیل گوشی تلفن همراه اش به بازداشتگاه امنیتی در زندان اوین منتقل و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام در شعبه بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۳ قضایی تهران به بند زنان زندان اوین منتقل شد اما اواخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ به زندان قرچک ورامین منتقل شد.
سارا موسیقی، دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد در رشته معماری و عمران است.

