نماد سایت حقوق بشر در ایران

محکومیت محمدجواد محمدزاده تواسانی به حبس و شلاق

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-12by

حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۲۶ مهر ماه ۱۴۰۵، محمدجواد محمدزاده تواسانی به تحمل حبس و شلاق محکوم شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای اخیر، محمدجواد محمدزاده تواسانی، متولد: ۱۳۸۳، ساکن شهرستان رودسر از توابع استان گیلان و از دستگیر شدگان اعتراضات زمستان ۱۴۰۴، محبوس و بلاتکلیف در زندان ازبرم شهرستان لاهیجان، توسط قاضی شعبه دادگاه کیفری۲ آن شهرستان، به تحمل ۶ ماه حبس و ۲۰ ضربه شلاق، محکوم شد. 

براساس دادنامه صادره توسط قاضی شعبه دادگاه کیفری ۲ شهرستان لاهیجان؛ محمدجواد محمدزاده تواسانی، از بابت اتهام «اخلال در نظم و آسایش عمومی» به تحمل ۶ ماه حبس و ۲۰ ضربه شلاق محکوم شده است.

جلسه دادرسی به کیفرخواست صادره بر علیه محمدجواد محمدزاده تواسانی، در تاریخ ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۵، توسط قاضی شعبه دادگاه کیفری۲ شهرستان لاهیجان برگزار شده بود. 

لازم به ذکر است، محمدجواد محمدزاده تواسانی، در ساعات پایانی ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۴، پس از یورش ماموران امنیتی به منزل وی در شهرستان رودسر، بازداشت و پس از تفتیش منزل و توقیف برخی لوازم شخصی اش به بازداشتگاهی منتقل و در پی اتمام مراحل بازجویی و سپس بازپرسی به زندان ازبرم لاهیجان منتقل شد. 

با آغاز مرحله بازپرسی، پرونده محمدجواد محمدزاده تواسانی، این شهروند معترض، با اتهاماتی از قبیل «همکاری با رسانه های معاند نظام از طریق فیلمبرداری و ارسال محتوا برای خارج از کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام»، «اخلال در نظم و آسایش عمومی»، «اجتماع و تبانی»، «تشر اکاذیب به قصد اقدام علیه امنیت کشور»، «همکاری رسانه ای به نفع اسرائیل و آمریکا»، «تخریب و تحریق اموال عمومی در جریان اعتراضات زمستان ۱۴۰۴» توسط بازپرس خسروی ـ رئیس شعبه اول دادسرای انقلاب لاهیجان تفهیم اتهام و پرونده وی با دو کیفرخواست به شعبه دادگاه انقلاب و دادگاه کیفری۲ لاهیجان ارجاع شد. 

همچنین، در پی اعمال ماده قانون «تشدید مجازات جاسوسی با هدف مقابله با تهدیدهای امنیتی و اطلاعاتی کشور و هرگونه همکاری عملیاتی یا اطلاعاتی با اسرائیل و دولت‌های متخاصم» آزادی محمدجواد محندزاده تواسانی با تودیع وثیقه هم میسر نشده است. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل