نماد سایت حقوق بشر در ایران

احکام اعدام دستکم ۲ زندانی در اصفهان و یزد اجرا شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-11mR

حقوق بشر در ایران ـ امروز دوشنبه ۲۳شهریورماه ۱۴۰۵، احکام اعدام محمدرضا نیرنگ و عبدالرحیم نارویی روزنه، در زندان مرکزی یزد و زندان مرکزی(دستگرد) اصفهان، اجرا شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران، سحرگاه چهارشنبه ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵، محمدرضا نیرنگ، ۳۰ ساله، اهل استان یزد، متهم به «قتل عمد» محکوم به «قصاص نفس» در زندان مرکزی یزد اعدام شد. 

یک فرد مطلع درخصوص جزئیات پرونده این زندانی به گزارشگر سازمان حقوق بشر ایران گفت:”محمدرضا نیرنگ، اهل استان یزد بود و حدود ۲سال قبل به اتهام «قتل عمد یک پسر ۱۷ ساله»، بازداشت و پس از طی مراحل بازجویی ها و تهیم اتهام، توسط قاضی شعبه دادگاه کیفری۱ استان یزد به اعدام(قصاص نفس) محکوم شده بود.”

اعدام این زندانی تا لحظه تنظیم این خبر از سوی رسانه‌های داخل ایران و یا منابع رسمی اعلام نشده است. 

در خبری دیگر به نقل از شکبه اسناد حقوق بشر بلوچستان، سحرگاه امروز دوشنبه ۲۳ شهریور ماه ۱۴۰۵، عبدالرحیم نارویی روزنه، ۴۷ ساله، فرزند حبیب‌الله، متاهل و دارای ۹ فرزند، اهل شهرستان زابل از توابع استان سیستان و بلوچستان، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان مرکزی(دستگرد) اصفهان، اعدام شد. 

براساس این گزارش، عبدالرحیم نارویی روزنه، در سال ۱۳۹۸ به اتهام «حمل و نگهداری موادمخدر» در استان اصفهان، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام توسط قاضی شعبه دادگله انقلاب استان اصفهان به اعدام محکوم شده بود. 

عبدالرحیم نارویی روزنه، در تاریخ ۲۱ شهریور ماه ۱۴۰۵، برای اجرای حکم اعدام از بند عمومی زندان مرکزی(دستگرد) اصفهان به سلول انفرادی در آن زندان منتقل شده بود.

اعدام این زندانی تا لحظه تنظیم این خبر از سوی رسانه‌های داخل ایران و یا منابع رسمی اعلام نشده است. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل