https://wp.me/p6xuBy-12qs
حقوق بشر در ایران ـ امروز جمعه ۸ آبان ماه ۱۴۰۵، سیداحمد سیدعبداللهی، تحت نظارت قضایی از زندان بروجن آزاد شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۵، سیداحمد سیدعبداللهی، زندانی سیاسی محبوس در زندان شهرستان بروجن، پس از نصب پابند الکترونیکی، تحت نظارت قضایی آزاد شد.
براساس این گزارش، آزادی سیداحمد سیدعبداللهی، تحت نظارت قضایی و در پی نصب پایند الکترونیکی از زندان بروجن صورت گرفته و این زندانی سیاسی باقی مانده دوران محکومیت خود را با محدودیت تردد سپری می کند.
لازم به ذکر است، سیداحمد سیدعبداللهی، پیشتر با دریافت ابلاغیه ای برای سپری کردن دوران حبس تعزیری ۵ ماه و ۷ روزه اش احضار و در تاریخ ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵، پس از مراجعه وی به شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بروجن بازداشت شد.
سیداحمد سیدعبداللهی، در اسفند ماه ۱۴۰۴، توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب شهرستان بروجن، محاکمه و از بابت اتهام «اقدام به انجام فعالیتهای رسانهای بر خلاف امنیت ملی» که مبنی آن «انتشار یک کلیپ از سوی وی به زبان انگلیسی خطاب به دونالد ترامپ ـ رئیس جمهور آمریکا و ارسال برای رسانه ای در خارج از ایران» بود به تحمل ۵ سال حبس، منع فعالیت در سمتهای دولتی و عمومی محکوم شده بود.
سیداحمد سیدعبداللهی، در دیماه سال ۱۴۰۴، توسط ماموران اطلاعات سپاه پاسداران، در شهرستان بروجن، بازداشت و پس از انتقال به بازداشتگاه آن نهاد امنیتی و طی مراحل بازجویی ها در حالی که مدت ۳۲ روز را در سلول انفرادی سپری کرده بود سپس به بازداشتگاه مرکزی اطلاعات سپاه استان اصفهان، منتقل و چندی بعد با تودیع وثیقه ای به ارزش ۱۸ میلیارد تومان آزاد شد.
در پی تداوم رصد سیداحمد سیدعبداللهی، این شهروند، در خرداد ماه ۱۴۰۵، برای دومین مرتبه، در منزل شخصی اش، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» در تاریخ ۱۳ تیر ماه ۱۴۰۵، با تودیع وثیقه ای به ارزش ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، آزاد شد.
سیداحمد سیدعبداللهی، مشاور و روانشناس ساکن بروجن است.

