نماد سایت حقوق بشر در ایران

عدم پرداخت معوقات مزدی کارگران شهرداری یاسوج

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-IF7

حقوق بشر در ایران ـ  امروز چهارشنبه ۵اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، معوقات مزدی سال ۱۴۰۲ کارگران شهرداری یاسوج پرداخت نشده است. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، روز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، کارگران واحد پاکبانی و بهداشت شهرداری یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد خواستار پرداخت ۵ الی ۸ ماه معوقات مزدی سال گذشته خود هستند. 

این کارگران در تشریح وضعیت خود اعلام کردند:”مسئولان استانی از وضعیت معیشتی و بی‌پولی ما مطلع هستند اما پیگیر وضعیت ما نیستند.” 

کارگران با بیان اینکه از مدیریت شهر در مقام کارفرمای اصلی درخواست داریم چاره‌ای برای تامین منابع مالی شهرداری و پرداخت دستمزد نیروی کار شهرداری بیندیشد، گفتند:”جدا از حقوق، یکی از چالش‌های کارگران خدماتی شهرداری یاسوج لحاظ نشدن حق بیمه آنان در مشاغل سخت و زیان‌آور است که متاسفانه علارغم قرار گرفتن مشاغل خدماتی شهرداری در زمره مشاغل سخت و زیان‌آور، از قرار معلوم کارفرما تعهدی درخصوص پرداخت ۴ درصد حق بیمه اضافی کارگران ندارد.”

آن‌ها با بیان اینکه پیگیری‌های زیادی برای وصول مطالبات عقب افتاده خود از مسئولان شهری انجام داده‌ایم که هنوز نتیجه‌ای دربرنداشته است، از مسئولان شهرستانی درخواست کردند چاره‌ای برای پرداخت حداقل بخشی از حقوق‌های عقب افتاده کارگران در ماه‌های پایانی بیاندیشند. 

فقر و محرومیت از تامین اجتماعی کارگران در حالی رو به گسترش است که در ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر،‌ بر حق افراد در برخورداری از تامین اجتماعی مناسب به لحاظ؛ خوراک، مسکن، پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی در مواقع بیکاری، بیماری، نقص اعضا، بیوگی، پیری یا در تمام موارد دیگر تاکید شده است.

همچنین در اهداف سند ۲۰۳۰ یونسکو، به حق افراد در برخورداری از محیط زندگی سالم و استاندارد، متناسب با مقام انسانی آنها تاکید شده است اما در ایران پس از مخالفت علی خامنه ای با اجرای سند برای استاندارد سازی زندگی اجتماعی شهروندان اجرای آن به کلی از دستور کار خارج شد. 

Please follow and like us:
خروج از نسخه موبایل