سه‌شنبه، 02 دی 1404 5:52 قبل از ظهر

آخرین وضعیت محمد نظری در زندان؛ انتقال با برانکارد به بیمارستان

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-8D3

258روز سه‌شنبه یکی از بازجویان وزارت اطلاعات به دیدن «محمد نظری»، زندانی سیاسی که ۲۴ سال است در زندان به سر می‌برد، رفته و به او گفته است آیا کسی را به عنوان ضامن تنی (خانوادگی) دارد که ضمانتش را بکند تا آزادش کنند؟ محمد نظری به او گفته است من کسی را ندارم و اعضای خانواده‌ام فوت کرده‌اند. بازجوی اطلاعات هم در جواب گفته است خب اگر کسی را نداری، ما نمی‌توانیم آزادت کنیم به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از توانا تک ، بازجو از محمد نظری خواسته است که اعتصاب غذایش را بشکند و گفته است که اعتصاب غذای تو هیچ تاثیری در وضعیت تو ندارد. تو می‌میری و دو سه روز سایت‌ها و رسانه‌ها درباره‌ات حرف می‌زنند و بعد هم تمام می‌شود. پس بهتر است اعتصابت را بشکنی. اما اگر اعتصابت را ادامه بدهی، می‌میری و آخرش هم هیچ!

دیروز قبل از وقت ملاقات حال آقای نظری رو به وخامت گذاشته، دمای بدنش کاهش یافته و رنگ به چهره ندارد. مسئولان زندان او را با برانکارد انتقال داده‌اند. دو یا سه روز پیش نیز مسئولان زندان می‌خواسته‌اند او را به بیمارستان اعزام کنند به شرط اینکه دستبند و پابند بزنند. او هم گفته من اصلا نمی‌خواهم به بیمارستان بروم برای اینکه من الان حتی توانایی تحمل وزن بدن خودم را ندارم و شما می‌خواهید دستبند و پابند هم به من بزنید؟

بنا بر این گزارش، دیروز او را به بیمارستانی بیرون از زندان اعزام کرده‌اند، چرا که به علت وخامت حالش، بهداری زندان او را نپذیرفته است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب