چهارشنبه، 03 دی 1404 4:00 بعد از ظهر

آرش صادقی برای بار دوم دست به اعتصاب غذا زده است/ وضعیت وخیم جسمانی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-2ZF

آرش-صادقی.jpg آرش صادقی از روز دوشنبه چهارم بهمن‌ماه در اعتراض به بازداشت گلرخ ایرایی، همسرش دست به اعتصاب غذا زده و شب گذشته در اثر وخامت حال به بیمارستان منتقل‌شده است.

به گزارش حقوق بشر در ایران، آرش صادقی که به علت عدم موافقت مقامات دادستانی با تمدید مرخصی گلرخ ایرایی مجدداً از روز دوشنبه در اعتصاب غذا بوده است دیشب به علت وخامت حال عمومی‌اش ساعت هشت شب از سوی مسئولین زندان به بیمارستان شهدای تجریش منتقل و تا کنون به زندان بازگردانیدِ نشده است. آقای امیر ریسیان وکیل ایشان اظهار داشت: تا کنون از موکل ایشان اندسکوپی به عمل آمده ولی از گزارشات و عملیات پزشکی بر روی ایشان اطلاع دقیقی در دست نیست. آرش صادقی در شروط پایان اعتصاب غذای خود اعلام کرده بود که در صورت بازداشت مجدد گلرخ ایرایی دست به اعتصاب غذا خواهد زد.

لازم به ذکر است که این زندانی سیاسی به دلیل اعتصاب غذای ۷۲ روزه خود در وضعیت وخیم جسمانی به سر می‌برد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب