https://wp.me/p6xuBy-Wop
حقوق بشر در ایران ـ امروز دوشنبه ۱۹آبان ماه ۱۴۰۴، سجاد پورسخاوت از زندان سبزوار آزاد شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روز سه شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴، سجاد پورسخاوت، ساکن شهرستان سبزوار و زندانی سیاسی محبوس در زندان آن شهرستان، پس از تحمل بخشی از حبس تعزیری خود و تامین مبلغ جریمه و پرداخت آن با اعمال «عفو معیاری» آزاد شد.
به نقل از یک فرد مطلع در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران:”آقای پورسخاوت، در مراحل دادرسی، توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب سبزوار، با اتهامات «سیاسی» به پرداخت ۶۰۰ میلیون ریال جزای نقدی بدل از حبس تعزیری محکوم شده بود و به عالت ناتوانی در تامین مبلغ جریمه، مجبور به تحمل حبس در زندان سبزوار شده بود و در تاریخ ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۴، پس از پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال و اعمال عفو معیاری آزاد شد.”
لازم به ذکر است، سجاد سخاوت پورسخاوت، در تاریخ ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۳، توسط ماموران نیروی انتظامی در شهرستان سبزوار، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام به زندان سبزوار منتقل شده بود.
این شهرونپد ساکن سبزوار، در تاریخ ۱۴ اسفند ۱۴۰۳، پس از تودیع وثیقه ای به ارزش ۴۰۰ میلیون تومان از زندان سبزوار آزاد شد.
با آغاز مراحل دادرسی، سجاد پورسخاوت، توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب شهرستان سبزوار، از بابت اتهاماتی مرتبط با «شعارنویسی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به پرداخت ۶۰خ۰ میلیون ریال جزای نقدب یدل از حبس تعزیری محکوم شده بود.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

