یکشنبه، 30 آذر 1404 7:01 قبل از ظهر

آزادی یک تن از زندانیان نصیرآبادی با تودیع وثیقه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-b1U

vasighe-azadi-movaghat-sanad-300x191.jpgروز یکشنبه ۲۷ خردادماه یک زندانی از مجموع ده نفر از بازداشت شدگان پرونده “جوانان نصیرآباد” به نام “عبدالستار باران‌زهی” با تودیع قرار وثیقه از زندان مرکزی زاهدان آزاد شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ یک تن از بازداشت شدگان پرونده “جوانان نصیرآباد” با تودیع قرار وثیقه از زندان مرکزی زاهدان آزاد شد.هویت این زندانی “عبدالستار باران‌زهی”، حدودا ۳۱ ساله از بند ۴ زندان مرکزی زاهدان توسط هرانا احراز شده است. برای بازداشت شدگان نصیر آباد که به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” بازداشت شده بودند درخواست وثیقه های سنگینی شده بود که با توجه به عدم توانایی خانواده ها برای پرداخت این وثیقه ها، فرزندانشان تاکنون در زندان مانده بودند. امری که کماکان برای ۷ متهم دیگر این پرونده ادامه دارد. بازداشت‌های دسته‌جمعی روستای نصیرآباد شهرستان سرباز در استان سیستان و بلوچستان در نیمه دوم سال ۱۳۹۳ و نقض جدی آیین دادرسی عادلانه در این پرونده، انتقادات گسترده‌ای را از سوی مردم محلی و سازمان‌های حقوق بشری نسبت به رفتار دستگاه قضائی در پی داشته است.

لازم به ذکر است دو تن دیگر از بازداشت شدگان نصیر آبادی به نام‌های “ابوبکر (صدیق) بهرامزهی” و “ادریس بلیده‌ای” نیز در روز جمعه ۲۵ خردادماه با تودیع وثیقه آزاد شدند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب