یکشنبه، 26 بهمن 1404 2:46 بعد از ظهر
لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9Qd

زندانی.PNGحمیدرضا مهاجرانی زندانی امنیتی زندان اوین که پیش‌تر به اتهام ارتباط با دولت لبنان به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم و در دادگاه تجدید نظر به ۵ سال تقلیل حکم یافته بود، ساعت ۱۷ بعد از ظهر امروز با اتمام دوران محکومیت‌اش از زندان اوین آزاد شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، سید حمیدرضا مهاجرانی زندانی امنیتی زندان اوین با اتمام دوران محکومیت ۵ ساله‌اش بعد از ظهر امروز از زندان آزاد شد. آقای مهاجرانی به اتهام ارتباط با دولت لبنان از ۵ سال گذشته در زندان بسر می‌برد، وی با رای دادگاه به تحمل ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده بود. این زندانی امنیتی در ۱۳ دی‌ماه سال جاری جهت بررسی مجدد پرونده اش به دادگاه تجدید نظر احضار شد. در این دادگاه حکم آقای مهاجرانی به ۵ سال حبس تقلیل یافت.
آقای مهاجرانی ۴۸ ساله، امروز ساعت ۱۷ بعد از ظهر با اتمام دوره محکومیت از محل زندان اوین آزاد شد.

درباره پرونده زندانیان امنیتی لازم به توضیح است، عمده زندانیان امنیتی در ایران ذیل ماده ۵۰۱ (جاسوسی) و ماده ۵۰۸ (همکاری با دولت متخاصم) قانون مجازات اسلامی مورد محاکمه قرار میگیرند، با توجه به عدم شفافیت دستگاه قضایی در رسیدگی به این قبیل پرونده ها و با توجه به اینکه دستگاه قضایی بر اساس سابقه در مواردی برای برخورد با مخالفان سیاسی خود از طرح اتهامات امنیتی به عنوان حربه ای استفاده کرده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب