پنج‌شنبه، 04 دی 1404 6:22 قبل از ظهر

اجرای حکم اعدام یک زندانی در زندان ارومیه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-2IC

%d8%b2%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d9%88%d8%b1%d9%85%db%8c%d9%87-%d8%a7%d8%b9%d8%af%d8%a7%d9%85-765x510صبح روز گذشته ، یک زندانی با اتهام قتل در زندان ارومیه به طناب دار آویخته شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، سحرگاه امروز چهارشنبه ۲۲ دی‌ماه، حکم اعدام یکی از سه زندانی که روز گذشته به سلول های انفرادی زندان مرکزی ارومیه منتقل شده بودند، اجرا شد.

هویت این زندانی ناصر سلطانی احراز شده است.

شبکه حقوق بشر کردستان همچنین گزارش کرد؛ با موافقت اولیای دم دو زندانی دیگر با هویت محمدرسول هشتیانی و زهرا محمدپور، برای فرصت بیست روزه برای پرداخت دیه، حکم اعدام آنان موقتا لغو و هر دو زندانی به داخل بند بازگرداننده شدند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب