سه‌شنبه، 02 دی 1404 7:57 قبل از ظهر

ادامه بازداشت فعالین دانشجویى ، کارگرى و مدنى

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9DF

بوکفق.PNGجمعه ١۵ دیماه، ماموران امنیتی بدون ارائه حکم منزل “آیدین محسن نژاد” دانشجوی دانشگاه هنر تبریز و مدیرمسئول نشریه دانشجویی جامعه را در شهر خوی تفتیش و وسایل شخصی او را ضبط کردند.

طبق گفته منابع موثق به علت عدم جضور این دانشجو در منزل پدر وی دستگیر و خانواده تهدید شده اند، که تا زمانی که آیدین خود را معرفی نکند پدرش در بازداشت خواهد ماند.

به گزارش حقوق بشر در ایران ، در حالی که یک نماینده مجلس از بازداشت ۹۰ دانشجو توسط وزارت اطلاعات خبر داده، یک عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به نامشخص بودن وضعیت ۱۰ نفر از این دانشجویان اعلام کرد که «نمی‌توان با قطعیت دربارهٔ مرجع بازداشت‌کننده آن‌ها صحبت کرد».

این بازداشتها در حالی است که محمود صادقی، عضو کمیسیون آموزش مجلس، روزشنبه، ۱۶ دی، در مصاحبه با خبرگزاری ایلنا گفت که دانشجویان بازداشت شده، «اساساً هیچ فعالیتی در اعتراض‌ها نداشته‌اند» و «اکثر قریب به اتفاق» آن‌ها خارج از دانشگاه و تعدادی نیز مقابل در خانه‌شان بازداشت شدند.

وی تأکید که «تعداد قابل توجهی» از دانشجویان بازداشت شده کسانی بودند که «برای آرام کردن فضا تلاش می‌کنند» و بازداشت آن‌ها در آستانه امتحانات ترم باعث تعجب است.

این نماینده مجلس همچنین گفت که شاید تصور شود این بازداشت‌ها، «جنبه پیشگیرانه دارد» اما عملاً منجر به «التهاب بیشتر فضا» خواهد شد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب