دوشنبه، 27 بهمن 1404 10:12 بعد از ظهر

اعدام چهار زندانی در زندان‌های ارومیه، مهاباد و نوشهر

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-6Do

6_18_1-765x510.jpgصبح روز جاری، حکم اعدام دست‌کم چهار زندانی در زندان‌های ارومیه، مهاباد و نوشهر به اجرا در آمد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، بامداد امروز، چهارشنبه ۴ مردادماه، دو زندانی با اتهامات مرتبط با «مواد مخدر» در زندان مرکزی ارومیه و دو زندانی با اتهام «قتل نفس» در زندان‌های مهاباد و نوشهر به دار آویخته شدند. «فرهاد موسی‌زاده» و «داوود مالدار» دو زندانی هستند که با اتهامات مرتبط با مواد مخدر، در زندان ارومیه اعدام شدند. همچنین روز جاری یک زندانی به نام «فتاح امینی» در زندان مهاباد به اتهام قتل، به دار آویخته شد. روز دوشنبه، ۲ مردادماه «فتاح امینی» و برادرش «خالد امینی»، اهل مهاباد که پیش‌تر به اتهام قتل عمد به قصاص محکوم شده بودند، جهت اجرای حکم از بند ۳ و ۴  به سلول‌های انفرادی زندان مهاباد منتقل شده بودند، که خالد امینی روز گذشته به زندان ارومیه بازگردانده شد ولی برادرش فتاح امینی، سحرگاه امروز اعدام شد.

خبرگزاری رکنا نیز در گزارشی نوشت؛ صبح روز جاری، یک زندانی جوان با اتهام قتل در زندان نوشهر به دار آویخته شد.

هویت این زندانی، علیرضا رضاپور ۳۰ ساله، اهل یکی از روستاهای شهرستان همجوار احراز شده است.

این گزارش می‌افزاید؛ حکم اعدام این زندانی، پس از طی مراحل قانونی و تایید در دیوان‌عالی ایران، در محوطه زندان نوشهر، به اجرا درآمد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب