یکشنبه، 26 بهمن 1404 6:57 بعد از ظهر

اعدام چهار زندانی در زندان مرکزی ارومیه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-6a6

4052724876_Fotor_Collage-765x510بامداد روز جاری، حکم اعدام چهار زندانی با اتهامات مربوط به مواد مخدر در زندان مرکزی ارومیه به اجرا درآمد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، سحرگاه روز جاری، ۱۷ تیرماه ۱۳۹۶، چهار زندانی از متهمان جرایم مواد مخدر، در زندان مرکزی ارومیه به دار آویخته شدند. این زندانیان روز جمعه ۱۶ تیر ماه، از بند ۱۵ زندان مرکزی ارومیه به سلول انفرادی این زندان، منتقل شده بودند.

هویت این چهار زندانی، خلیلی کوسی، صوفی کلنگ‌زاده، معراج رشیدی و خیرالدین مشمول، احراز شده است.

اعدام زندانیان با جرائم مربوط به مواد مخدر در حالی ادامه دارد که طرح لغو مجازات اعدام برای این جرائم در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و نمایندگان از قوه قضاییه خواسته بودند تا زمان پایان بررسی این طرح، از اعدام دست کم پنج هزار زندانی که با این اتهام به اعدام محکوم شده‌اند خودداری شود.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب