دوشنبه، 27 بهمن 1404 12:37 بعد از ظهر

اعدام یک زندانی در زندان مهاباد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-6cf

enferadi-edaam-765x510روز جاری یک زندانی در زندان مهاباد با اتهام مرتبط با مواد مخدر به طناب دار آویخته شد.

به گزارش حقوق بشر ایران، صبح روزجاری، دوشنبه ۱۹ تیر ماه، حکم اعدام یک زندانی با اتهامات مربوط به مواد مخدر در زندان مهاباد به اجرا درآمد.

هویت وی از سوی سازمان حقوق بشر ایران «شیخ مراد ابراهیمی» احراز شده است.

روز گذشته یک منبع مطلع درباره وی گفته بود: «شیخ مراد پنج سال پیش با اتهام حمل و نگهداری ده کیو مرفین بازداشت و با اینکه سابقه قبلی نداشت در دادگاه انقلاب به اعدام محکوم شد. وی یک کودک هفت ساله دارد که به بیماری حاد اوتیسم مبتلاست.»

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب