دوشنبه، 22 دی 1404 12:13 بعد از ظهر

اعمال فشار بر زندانیان سنی مذهب محبوس در زندان سنندج در پی حملات «تروریستی» تهران

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-5x9

zindan-sanndaj.hrkurd-765x510.jpgمسئولان زندان مرکزی سنندج پس از حملات تروریستی تهران، زندانیان سنی مذهب محبوس در این زندان را فارغ از نوع اتهام آنان، تحت‌فشار و اذیت و آزار قرار داده و گاها اقدام به ضرب و شتم و توهین به آنان نموده‌اند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، در پی حملات تروریستی در تهران، فشار بر زندانیان سنی مذهب محبوس در زندان مرکزی سنندج افزایش یافته است . طی روزهای اخیر دو زندانی با اتهام «قتل» در این زندان مورد ضرب و شتم و اعمال محدودیت قرار گرفتند. «ایوب قادر پناه» شهروند اهل بانه و کارمند سابق صداوسیما و «ارشاد فتاحی» اهل بانه که هر دو زندانی با اتهام قتل در بند قرآنی این زندان محبوس هستند، در روزهای گذشته از سوی مسئولین مورد ضرب و شتم قرار گرفته و سپس به بندهای چهار و شش این زندان که محل نگهداری زندانیان معتاد است تبعیدشده‌اند.

مسئولان زندان سنندج پس از مضروب و تبعید نمودن این دو زندانی، با اعمال رفتارهای سلیقه‌ای اقدام به اعمال محدودیت در مورد آنان نموده و این دو زندانی را از حقوق اولیه خود مانند حق ملاقات و تماس تلفنی نیز محروم نموده‌اند.

در پی این رفتارهای خشونت‌آمیز و اعمال محدودیت علیه زندانیان سنی مذهب، مسئولان زندان در پاسخ به اعتراض زندانیان اعلام کرده‌اند که شما تروریست هستید و حق اعتراض ندارید.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب