دوشنبه، 27 بهمن 1404 12:55 بعد از ظهر

افزایش ۱۹ درصدی خودکشی‌ها در سمنان

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-5Rx

depression-suicide-765x510.jpgمدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان از افزایش ۱۹ درصدی خودکشی‌ها در این استان در سال اخیر خبر داد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، دکتر مهدی نوروزی اظهار کرد: با توجه به این‌که شمار خودکشی‌ها در استان سمنان بسیار کم است لذا گاه با دو یا سه مورد خودکشی شاهد افزایش یا کاهش محسوس خودکشی‌ها در این استان و دگرگونی در آمار مواجه هستیم.

علت عمده خودکشی در ایران، بن‌بست‌های خانوادگی و شکست در زندگی خصوصی عنوان می‌شود. فقر و مشکلات اقتصادی، بیکاری، گسست هویتی (آنومی) یا کمبود «حیات اجتماعی» نیز می‌تواند از دلایل اصلی افسردگی و اقدام به خودکشی نزد گروه‌های سنی مختلف باشد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب