دوشنبه، 27 بهمن 1404 10:13 قبل از ظهر

انتقال امیر امیرقلی از زندان اوین به زندان رجایی شهر

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-4j9

download.jpgروز جاری امیر امیرقلی، زندانی سیاسی، از بند هشت زندان اوین به زندان رجایی شهر منتقل شد.

به گزارش فعالان حقوق بشر در ایران، امیر امیرقلی، فعال مدنی، امروز دوشنبه بیست و یکم فروردین‌ماه، در پی احضار به دایره اجرای احکام زندان اوین و به دستور مسئولین به زندان رجایی شهر کرج انتقال یافت. گفتی است، مسئولان ابتدا قصد بر انتقال به بند ۳۵۰ را داشته‌اند اما در پی اعتراض این زندانی سیاسی دستور انتقال وی به رجایی شهر را صادر می‌کنند. امیر امیرقلی پیش‌تر در دادگاه بدوی به ۲۱ سال حبس محکوم شده بود و در طی دادگاه تجدیدنظر به اتهام‌های «توهین به مقدسات»، «توهین به رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» حکم وی به هشت سال حبس کاهش یافت.

ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی در مورد تعدد جرم مقرر می‌دارد که هرگاه عناوین ارتکابی بیشتر از سه جرم نباشد، رعایت حداکثر مجازات تعیینی اعمال می‌شود. بنابراین با این تجمیع، پنج سال از حکم این زندانی سیاسی قابل‌ اجرا می‌باشد.

دادگاه تجدیدنظر این زندانی سیاسی پس از ۱۹ ماه بلاتکلیفی در روز چهارشنبه ۱۳ مردادماه ۱۳۹۵برگزارشده بود.

امیر امیرقلی، فعال سیاسی، به دلیل حمایت از مردم «کوبانی» در تاریخ ۱۰ آذرماه سال ۱۳۹۳ بازداشت و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی محاکمه شد.

این زندانی سیاسی پیش‌تر در سال ۸۷ به دلیل فعالیت‌های دانشجویی بازداشت و از دانشگاه اخراج شد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب