سه‌شنبه، 02 دی 1404 5:02 بعد از ظهر

انتقال مجتبی بیرانوند، از درویش گنابادی در اعتصاب غذا به درمانگاه زندان فشافویه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-bzL

مجتبی بیرانوندمجتبی بیرانوند، از دراویش گنابادی محبوس در زندان تهران بزرگ که پس از حمله روز چهارشنبه ۷ شهریورماه نیروهای گارد زندان تهران بزرگ دست به اعتصاب غذا زده است، امروز پنج‌شبه ۱۵ شهریورماه در اثر افت شدید فشار به دلیل اعتصاب غذا، به درمانگاه زندان منتقل شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از مجذوبان نور، مجتبی بیرانوند که به همراه هفده تن دیگر از دراویش گنابادی زندانی در زندان تهران بزرگ (فشافویه) دست به اعتصاب غذا زده بود در اثر افت شدید فشار به دلیل اعتصاب غذا به درمانگاه زندان منتقل شد. این درویش گنابادی به دلیل پافشاری بر خواسته‌هایی که از اعتصاب غذای خود عنوان کرده از پذیرفتن سرم و اعزام به بیمارستان امتناع کرده است. مجتبی بیرانوند پیش‌تر توسط دادگاه انقلاب به ۷ سال حبس و ۲ سال تبعید به سیستان و بلوچستان محکوم شده بود. صبح روز چهارشنبه ۷ شهریورماه نیروهای گارد زندان تهران بزرگ به درویشان متحصن در تیپ ۳ حمله‌ور شده و آنان را با شوکر و باتوم مورد ضرب و شتم شدید قرار داده‌اند. ساعاتی پس از این حمله و با پایان ضرب و شتم، تمامی دراویش محبوس در تیپ ۳ به سلول‌های انفرادی زندان منتقل شده و در پی این حادثه هجده تن از درویشان محبوس در تیپ ۴ زندان تهران بزرگ نیز که نسبت به حمله نیروهای گارد این زندان به درویشان متحصن در تیپ ۳ معترض بودند، به سلول‌های انفرادی منتقل شدند.

درویشان متحصن پیش‌تر با انتشار نامه‌ای در ۲۳ خرداد ۹۶ پس از آن که زنان درویش محبوس در زندان قرچک از سوی نیروهای گارد آن زندان مورد حمله قرار گرفته بودند دست به تحصن زده و خواستار آزادی آنان شده بودند، اما تحصن این دراویش بعد از سه ماه بی‌پاسخ‌ ماندن از سوی مسئولان قضایی و زندان، با حمله‌ خونین گارد زندان فشافویه مواجه شد.

این دروایش زندانی همگی بازداشت‌شدگان واقعه گلستان هفتم هستند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب