https://wp.me/p6xuBy-XqM
حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۷دی ماه ۱۴۰۴، اکبر دانش سرارودی برای تحمل دوران حبس به زندان مرکزی اصفهان منتقل شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۴، اکبر دانش سرارودی، فعال سیاسی ساکن استان اصفهان، برای سپری کردن دوران حبس تعزیری خود، بازداشت و به زندان مرکزی(دستگرد) اصفهان، منتقل شد.
این فعال سیاسی، با انتشار کلیپی در صفحه شخصی خود اعلام کرد که امروز یکشنبه ۷ دی ماه، برای تحمل دوران حبس تعزیری خود به شعبه ۳ اجرای احکام دادسرای کیفری استان اصفهان، مراجعه خواهد کرد.
اکبر دانش سرارودی، در تاریخ ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۴، توسط نیروهای امنیتی(لباس شخصی) در منزل خود در استان اصفهان، دستگیر و در تاریخ ۴ آذر ماه ۱۴۰۴، با تودیع قرار وثیقه از زندان مرکزی(دستگرد) اصفهان، با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.
لازم به ذکر است، پیشتر نیز جلسه دادرسی به کیفرخواست اکبر دانش سرارودی، در تاریخ ۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، توسط قاضی توکلی ـ رئیس شعبه ۱ دادگاه انقلاب اصفهان، برگزار و این فعال سیاسی در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، به اتهام «تبلیغ علیه نظام از طریق اقدام به فراخوان تجمع ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۴»، به تحمل ۱ سال حبس با طول مدت تعلیق ۴ ساله و از بابت اتهام «توهین به رهبری» هم به تحمل ۲ سال حبس با طول مدت تعلیق ۴ ساله و بعنوان مجازات تکمیلی هم به ۲ سال ممنوعیت فعالیت رسانه ای، دو سال منع خروج از کشور و توقیف گوشی تلفن همراه به نفع دولت، محکوم شده بود.
اکبر دانش سرارودی، در تاریخ ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۳، توسط نیروهای امنیتی، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام به زندان دستگرد(مرکزی) اصفهان منتقل و در تاریخ ۱ اسفند ماه ۱۴۰۳، با تودیع قرار وثیقه آزاد شد.
این فعال سیاسی، پیشتر هم در تیر ماه ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در استان اصفهان، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام، با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.
با آغاز مراحل بازپرسی، در تاریخ ۲۴ دی ماه ۱۴۰۳، پس از احضار به شعبه بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، از بابت «نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی» تفهیم اتهام و با تودیع قرار تامین آزاد شده بود.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

