دوشنبه، 01 دی 1404 12:05 بعد از ظهر

بازداشت تعدادی از کارگران گروه ملی فولاد اهواز

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-cwc

در واپسین ساعات سی و هفتمین روز از تجمعات و اعتصاب کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، شماری از آنان، در منازل شخصی خود از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، شامگاه روز یک‌شنبه ۲۵ آذرماه، دست‌کم ۴ تن از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز، در منازل شخصی‌شان، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شدند. گفته شده، کلیه این بازداشت‌ها بدون حکم قضایی صورت گرفته‌است. بنقل از منابع مطلع محلی در اهواز در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران: «شب گذشته، چند تن از کارگران گروه ملی فولاد اهواز به نام‌های غریب حویزاوى، طارق خلفى (حلفی)، حسین داودى و مصطفى عبیات، در منازل شخصی خود بازداشت شده‌اند». این منبع مطلع در ادامه گفت تعداد کل کارگران بازداشت شده ۱۵ نفر میباشد. بر پایه همین گزارش، این بازداشت‌ها با اعتراضات اخیر کارگری در اهواز مرتبط بوده و به نظر می‌رسد . لازم به ذکر است که کارگران گروه ملی صنعتی فولاد اهواز یک‌شنبه ٢۵ آذرماه ۱٣٩٧ در حالی سی و هفتمین روز اعتصاب و اعتراض خود را پشت سر گذاشتند که بنا به گفته اتحادیه آزاد کارگران طی دو روز گذشته نیروهای گارد ویژه حضوری سنگین در مسیرهای راهپیمائی آنان داشتند. گفتنی است، اسماعیل بخشی، علی نجاتی، میثم آل‌مهدی و سپیده قلیان، از جمله افرادی هستند که در ارتباط با اعتراضات کارگری در اهواز بازداشت شده‌اند که اسماعیل بخشی و میثم آل مهدی بصورت موقت تا زمان برگزاری دادگاه با قید وثیقه آزاد شدند ولی  سپیده قلیان و علی نجاتی کماکان در بازداشت به‌سر می‌برند.

گفته شده بازداشت عسل محمدی، دانشجوی داروسازی دانشکده علوم دارویی دانشگاه آزاد تهران و از اعضای تحریریه نشریه «گام»، نیز در ارتباط با همین اعتراضات کارگری وی است.

همچنین یکی از اعضای ااتحادیه آزاد کارگران ایران در گفتگو با گزارشگر حقوق بشر در ایران خبر داده بود که اداره اطلاعات اهواز با احضار ۱۰ تن از کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران، تهدید کرده که در صورت ادامه اعتراض‌های خیابانی آنان، برخوردهای لازم برای توقف این تجمع‌ها انجام خواهد شد.

از جمله مطالبات کارگران گروه ملی فولاد اهواز “بازگشت شرکت به بدنه دولت، ورود مستمر شمش و مواد اولیه، راه اندازی تمام خطوط تولید، تامین تجهیزات و قطعات مورد نیاز، فروش مستمر محصولات و پرداخت به‌موقع و مستمر حقوق کارگران” است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب