https://wp.me/p6xuBy-4E1
ظرف هفته گذشته، تعداد زیادی از شهروندان عرب و عمدتا سنی مذهب اهل شوشتر توسط نیروهای اداره اطلاعات بازداشت شدند. از سرنوشت آنان پس از بازداشت اطلاعی در دست نیست.
به گزارش حقوق بشر در ایران ، سپیده دم سهشنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ نیروهای قرارگاه ابوالفضل العباس وابسته به وزارت اطلاعات همراه نیروهائی از بسیج به کوی علم الهدی جنوب شهر شوشتر مراجعه کرده و تعداد پرشماری (حدودن ۲۰ نفر) از اعراب سنی مذهب را در حین برگزاری نماز جماعت بازداشت و به محل نامعلومی منتقل کردند.
به نقل از یک منبع مطلع: “این شهروندان بعد از برگزاری «کلاسهای قرآن و آموزش زبان عربی در حال اقامه نماز جماعت به سبک اهل سنت بوده» که مورد یورش نیروهای امنیتی قرار می گیرند و بعد از ضبط موبایلهایشان، آنها را بازداشت کردند.”
هویت احراز شده تعدادی از بازداشت شدگان عبارت از: “رمضان سواری، رسول سواری، سعید سواری، عبدالکریم کعبی، بشیر سواری، احمد چلداوی، سعید سواری، حسن کعبی، علی کعبی و صاحب کعبی.”
روز پنجشنبه ۳۱ فروردین ماه سال جاری نیز نیروهای اداره اطلاعات سه تن از فعالان اهوازی بنام حسین کعبی ۲۶ ساله، رحیم کعبی ۲۳ ساله و محمد کعبی ۲۲ ساله را در روستای «گوریه» مرکز بخش شعیبیه تابع شهرستان شوشتر، بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
- بیشتر بخوانید: تخریب نمازخانه اهلسنت تهران در محله پونک
مراجعات خانواده های این شهروندان به مراکز امنیتی جهت روشن شدن سرنوشت فرزندانشان تاکنون نتیجه ای در بر نداشته است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

