پنج‌شنبه، 09 بهمن 1404 7:21 قبل از ظهر

بازداشت دو شهروند در فسا به دلیل انتشار کاریکاتور در فضای مجازی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-tm

 دوجوان در شهر فسا در پی انتشار کاریکاتور مسئولان نظام و متن‌های انتقادی طنز در شبکه‌های اجتماعی توسط پلیس فتای شهرستان فسا بازداشت شدند.

images

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از رکنا، دو شهروند که اقدام به ارسال و انتشار کاریکاتور و متون انتقادی طنز در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی می‌کردند توسط پلیس فتای شهرستان فسا دستگیر شده‌اند.

فرمانده انتظامی شهرستان فسا با توهین‌آمیز خواندن این اقدامات آن‌ها را متهم به «قصد تشویش اذهان عمومی و ایجاد اختلاف در ‌بین مردم» کرده و گفت: “متهمان که دو جوان ۳۰ و ۳۱ ساله هستند با مشاهده ادله پلیس فتا به جرم خود اقرار و اظهار ندامت کردند.”

به گفته سرهنگ علی شیبانیان این دو شهروند توسط کارشناسان پلیس فتا طی اقدامات «فنی و پلیسی» صورت پذیرفته ظرف مدت دو روز شناسایی،‌ دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب