سه‌شنبه، 02 دی 1404 4:01 بعد از ظهر

بازداشت سه شهروند بهایی در کرمانشاه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9kA

bahaeyat-765x510.jpgروز گذشته دستکم سه شهروند بهایی در کرمانشاه به نام های نغمه شادابی، سهیلا شادابی و فرزانه امینی از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، نیروهای امنیتی روز شنبه ۱۱ آذر ماه نغمه شادابی، سهیلا شادابی و فرزانه امینی، شهروندان بهایی ساکن کرمانشاه را بازداشت کرده اند. تا زمان انتشار این خبر از اتهام و وضعیت این شهروندان اطلاعی به دست نیامده است. لازم به ذکر است، از ماه گذشته به دلیل دویستمین سالگرد تولد پیامبر آیین بهایی، موجی از بازداشت و احضار شهروندان بهایی در شهرهای مختلف کشور آغاز شده است.

هزاران نفر از پیروان آیین بهایی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی زندانی، شکنجه یا اعدام شده‌اند. بسیاری دیگر از پیروان این آئین نیز از سایر حقوق اجتماعی و اقتصادی خود همچون حق تحصیل یا کار محروم گشته‌اند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب