https://wp.me/p6xuBy-cUI
روز پنجشنبه یک شهروند عرب اهل شهرستان رامشیر در استان خوزستان توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، روز پنجشنبه ۴ بهمنماه ۱۳۹۷، یک شهروند اهل شهرستان رامشیر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده است.
هویت این شهروند “ولید زبیدى، ۲۷ ساله، فرزند خالد و اهل رامشیر” توسط حقوق بشر در ایران احراز شده است.
بر اساس اطلاعات دریافتی ولید زبیدی توسط نیروهای اداره اطلاعات رامشیر بازداشت شده است و تا لحظه تنظیم این گزارش هیچ اطلاع دقیقی از دلیل بازداشت و محل نگهداری وی در دست نیست.
گفتنی است روز چهارشنبه ۳ بهمنماه ۱۳۹۷ سه شهروند اهل اهواز و شوش به نام های “حسن علوانی، قیس چایان و مالک عبداللهى”، روز یکشنبه ۳۰ دیماه ۱۳۹۷ یک شهروند عرب دیگر به نام “علی عیاشی” و در تاریخ ۲۳ دیماه نیز دو شهروند به نامهای “سامی صگوری” و “عبدالقادر دلفی” توسط مأموران امنیتی در استان خوزستان بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شده بودند.
سرکوب و بازداشتهای گسترده شهروندان در ایران در اکثر مواقع با اتهاماتی واحی و به صرف سرکوب آزادی بیان و عقیده در ایران صورت میگیرد و ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر میباشد.
همچنین در ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر بر عدم بازداشت خودسرانه بدون تفهیم اتهام افراد تاکید شده است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
