چهارشنبه، 03 دی 1404 8:01 بعد از ظهر

بازداشت یک فعال مدنی مریوانی

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-23p
page-3-765x510.jpgدوشنبه هفته جاری، یک فعال مدنی مریوانی از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.
 به گزارش حقوق بشر در ایران، روز دوشنبه پانزدهم آذرماه، یکی از فعالان مدنی مریوانی به نام آرام فتحی از سوی نیروهای امنیتی دستگیر و به مکان نامعلومی منتقل گشت.
 کانون مدافعان حقوق بشر کردستان در گزارشی اعلام کرد؛ با گذشت دو روز از بازداشت این فعال مدنی هنوز از دلیل بازداشت و سرنوشت وی اطلاعی به دست نیامده است.
 آرام فتحی که‌ هم‌زمان با فعالیت‌های فرهنگی و ادبی، یکی از فعالان محیط زیست مریوان نیز است، در گذشته به مدت ٣ سال در دانشگاه پیام‎نور مریوان و انجمن ادبی ـ فرهنگی “ڤە‌ژین” مشغول تدریس زبان کردی بوده است.
Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب