دوشنبه، 27 بهمن 1404 10:55 بعد از ظهر

بازداشت ۲۵ نفر در کرمانشاه در ارتباط با فعالیت در تلگرام

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-IU

imagesسازمان اطلاعات سپاه در کرمانشاه اقدام به بازداشت ۲۵ شهروند در ارتباط با فعالیت در سرویس پیام‌رسان تلگرام نموده است.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران به نقل از تسنیم، باند بزرگ مدیریت گروه‌ها و کانال‌های غیراخلاقی شبکه‌های اجتماعی موبایلی که در غرب کشور فعالیت می‌کردند توسط  متلاشی شد.

براساس گزارش «مرکز سایبری سازمان اطلاعات سپاه حضرت نبی اکرم»  ۲۵ ادمین فعال در تلگرام بازداشت شدند.

این مرکز مدعی است این افراد در بخش‌های «مدلینگ، روابط غیر اخلاقی، ترویج فحشا و غیره» صدها صفحه و گروه را در شبکه‌های اجتماعی مدیریت می‌کردند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب