یکشنبه، 30 آذر 1404 2:14 قبل از ظهر

تداوم بی خبری از آخرین وضعیت بهنام ابراهیم زاده فعال کارگری بازداشت شده در کرمانشاه

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-buo

بهنام ابراهیم زادهبهنام ابراهیم‌زاده، فعال کارگری جمعه ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، توسط نیروهای امنیتی در اطراف کرمانشاه بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران , خانواده بهنام ابراهیم‌زاده، ۲۹ مرداد پس از جستجوهای مکرر از بازداشت وی توسط نیروهای امنیتی در اطراف کرمانشاه باخبر شدند و برای پیگیری محل و علت بازداشت این فعال کارگری به کرمانشاه عزیمت کردند. یک منبع مطلع و نزدیک به بهنام ابراهیم‌زاده گفت: «خانواده آقای ابراهیم‌زاده پس از چند روز بی‌خبری از وی و عدم پاسخگویی تلفنش که برای کمک‌رسانی به مردم زلزله‌زده آن مناطق رفته‌بود، از بازداشت این فعال کارگری توسط نیروهای امنیتی اداره اطلاعات کرمانشاه مطلع شدند.»گفتنی است تا لحظه تنظیم این خبر اطلاع درستی از محل نگهداری یا دلیل بازداشت این فعال کارگری در دست نیست. برخی منابع خبری نیز تایید کرده‌اند که بهنام ابراهیم‌زاده روز جمعه به همراه چند تن دیگر از فعالان مدنی بازداشت شده است اما هویت سایر افراد بازداشتی برای حقوق بشر در ایران احراز نشده است. بهنام ابراهیم‌زاده ۱۶ مرداد ۹۷، پس از حضور درکنار مردم سرپل ذهاب در ریجاب توسط شخصی به نام فرمان غلامی از ماموران لباس شخصی این منطقه تحت تعقیب قرار گرفته‌بود. این مامور با تحت فشار قرار دادن خانواده‌های زلزله‌زده که آقای ابراهیم‌زاده به آنها کمک کرده است در پی شناسایی و بازداشت ایشان به جرم توهین به رهبری و تحریک مردم بود.

لازم به توضیح است که بهنام ابراهیم‌زاده متولد ۱۳۵۴، در شهر اشنویه و ساکن تهران، فعال کارگری و عضو «جمعیت دفاع از کار کودکان و خیابان» پیش‌تر در خرداد ۱۳۸۹، به دلیل فعالیت مربوط به حقوق کارگران و حقوق کودکان کار بازداشت شده‌بود. وی پس از ۴ ماه بازجویی در سلول‌های انفرادی زندان اوین به بند ۳۵۰ این زندان منتقل شده‌بود و در دی‌ماه ۱۳۸۹ در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ۲۰ سال حبس محکوم شد که بعدها این حکم در دادگاه تجدید نظر تهران به ۵ سال کاهش یافت.

بهنام ابراهیم‌زاده در حالی که دوران حبس خود را سپری می‌کرد مجددا با پرونده‌ دیگری مواجه شد. سال ۱۳۹۳، با اتهاماتی چون «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع، تبانی و اقدام علیه امنیت ملی» و «استفاده از تجهیزات ماهواره و نگهداری پاسور» مجددا به ۹ سال و ۴ ماه حبس تعزیری محکوم شد. این حکم پس از اعتراض و در مرحله تجدید نظر به ۷ سال و ۱۰ ماه و ۱۵ روز حبس تعزیری و ۴۵۰ هزار تومان جریمه نقدی کاهش پیدا کرد.
در نهایت، این فعال کارگری ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، بعد از سپری کردن ۷ سال حبس در زندان‌های اوین و رجایی‌شهر کرج آزاد شده‌بود.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب