یکشنبه، 19 بهمن 1404 10:07 بعد از ظهر

تشکیل پرونده جدید برای سیامک میرزایی به اتهام «توهین به رهبری»

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9m5

سیامک-میرزایی-765x510طی روز های گذشته سیامک میرزایی به شعبه ۴ دادسرای عمومی ناحیه مقدس تهران منتقل و به اتهامات «اخلال در نظم زندان» و «توهین به رهبری» به وی تفهیم شده است.

به گزارش حقوق بشر در ایران، سیامک میرزایی زندانی سیاسی بند هشت زندان اوین، با استناد به گزارش مسئولین حفاظت زندان اوین به مسئولین قضایی، در پرونده ای به «اخلال در نظم زندان» و «توهین به رهبری» متهم شده است. شعبه ۴ دادسرای عمومی ناحیه مقدس تهران در این پرونده برای این زندانی سیاسی قرار وثیقه ی ۱۰۰ میلیون تومانی صادر شده است. سیامک میرزایی، فعال مدنی، ۲۳ تیرماه ۹۵ در پارس‌آباد مغان بازداشت و به زندان اوین تهران منتقل شد. او در دادگاه انقلاب بهارستان به ریاست قاضی حسنی به ۱۰ سال حبس تعزیری و دو سال تبعید به طبس محکوم شد که طی دادگاه تجدید نظر به سه سال حبس تعزیری و یک سال تبعید به شهرستان طبس کاهش یافت.

سیامک میرزایی که پیش از این نیز سابقه بازداشت دارد، تاکنون مقالات متعددی در خصوص قومیت‌های ایرانی در رسانه‌ها منتشر کرده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب