چهارشنبه، 03 دی 1404 7:16 قبل از ظهر

تعدادی از بازداشت شدگان خوی آزاد شدند

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9Uv

بازداشت خپی.PNGروز شنبه ۷ بهمن‌ماه سال جاری تعدادی از بازداشت شدگان “اعترضات دی‌ماه” در شهر خوی از جمله شهریار گلوانی، عباس کوچری، مجید محمدی و محمد اباذری با تودیع وثیقه تا زمان برگزاری جلسه دادگاه از زندان آزاد شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از هرانا ، بعد از ظهر شنبه هفته جاری مورخ ۷ بهمن‌ماه تعدادی از بازداشت شدگان شهرستان خوی با قرار وثیقه تا زمان برگزاری جلسه دادگاه از زندان آزاد شدند. شهریار گلوانی، عباس کوچری، مجید محمدی با قرار وثیقه پانصد میلیون تومانی و محمد اباذری دیگر فعال شهر خوی با قرار سیصد میلیون تومانی از زندان تا زمان برگزاری دادگاه آزاد شدند. میلاد حاجیلو دیگر فعالی است که علیرغم تعیین و تودیع وثیقه دویست میلیون تومانی تا زمان تنظیم این گزارش همچنان در انتظار آزادی از زندان است.

شهریار گلوانی نویسنده و مترجم از چهره‌های شناخته شده فرهنگی در شهر خوی است که در تاریخ ۱۴ دی‌ماه سال جاری توسط نیرو های امنیتی در منزل شخصی‌اش بازداشت شد.

عباس کوچری دیگر فعال اهل خوی نیز از خوشنویسان مطرح ایران است، وی در تاریخ ۱۱ دی‌ماه سال جاری توسط نیرو های امنیتی بازداشت شد.

گزارش شده به همراه این افراد چند تن از فعالین شهر خوی آزاد شده‌ ولی کماکان تعدادی نیز در قرنطینه زندان خوی در بلاتکلیفی بسر می‌برند.
از جمله بازداشت شدگان بلاتکلیف میتوان به عارف سلطان‌علیزاده ۲۰ ساله و عاتف سلطان‌علیزاده ۲۳ ساله اشاره کرد.

لازم به یادآوری است، در اعتراضات اخیر که بعضا با عنوان «اعتراضات دیماه» از آن یاد میشود، تعداد پرشماری از افراد در شهرهای مختلف بازداشت و مورد بازجویی قرار گرفتند.

طی این اعتراضات در سراسر ایران دست‌کم ۲۵ تن کشته شدند، بر اساس اعلام منابع رسمی اعتراضات در بیش از ۸۰ شهر برگزار شد، حدود سه هزار و هفتصد نفر نیز بازداشت شدند.

برخی از بازداشت‌شدگان با تودیع وثیقه و تا هنگام برگزاری جلسه‌ی دادگاه آزاد شده‌اند و برخی از آنها به زندان منتقل شده‌اند. با این حال کماکان از سرنوشت و یا محل نگه‌داری شماری از بازداشتیها اطلاع دقیقی در دست نیست.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب