سه‌شنبه، 14 بهمن 1404 3:07 بعد از ظهر
لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-ajL

نقض حقوق بشر.PNGحسین علی محمدی الوار فعال ترک (آذری) صبح روز سه‌شنبه هفته جاری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. علی‌رغم گذشت دو روز کماکان از وضعیت وی اطلاعی حاصل نشده است.

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از یک منبع مطلع، حسین علی محمد الوار از فعالین مدنی شهرستان تبریز صبح روز سه‌شنبه هفته جاری توسط نیرو های امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. از اتهامات وارده برای بازداشت این شهروند و همچنین محل نگهداری وی هیچ اطلاعی در دست نیست. پیش‌تر حسین علی محمدی الوار در ۱۳آبان ۹۲ از سوی ماموران امنیتی در تبریز بازداشت و پس از نزدیک به ۶ ماه بازداشت موقت به قید وثیقه از زندان مرکزی تبریز آزاد شده بود. این فعال مدنی از سوی شعبه سوم دادگاه انقلاب تبریز به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری» به ۳ سال حبس محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدیدنظر عینا تایید شد.

در حکمی دیگر این فعال مدنی به ۱۰ سال حبس تعزیری محکوم شده بود که این حکم در دادگاه تجدیدنظر به دو سال تقلیل یافت.

این فعال ترک (آذری) پس از تحمل ۳ سال حبس، در مردادماه سال جاری از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب