یکشنبه، 12 بهمن 1404 11:13 بعد از ظهر

درخواست تنی چند از فعالان سیاسی و مدنی برای بازگرداندن حمیدرضا امینی به اوین

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-aSI

hamidreza-amini-radiofarhang.nu_.jpgتنی چند از فعالان سیاسی و مدنی، طی نامه‌ای خواستار بازگرداندن حمیدرضا امینی، فعال تلگرامی، از زندان فشافویه به اوین شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران ، تنی چند از فعالان سیاسی و مدنی، طی نامه‌ای خطاب به مسئولان قوه قضائیه، خواستار بازگرداندن حمیدرضا امینی، فعال تلگرامی، از زندان تهران بزرگ به اوین شدند. لازم به توضیح است ، روز چهارشنبه مورخ ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ ، اولین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات فعال تلگرامی ، حمیدرضا امینی در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه فرهنگ و رسانه برگزار گردید . این فعال تلگرامی در مجموع دارای ۳ پرونده مجزا در سه دادگاه جداگانه دارا میباشد . پرونده اول ؛ سب النبی در شعبه یک دادگاه کیفری که قرار است ۵ قاضی جهت رسیدگی پرونده نظارت برروی آن نظارت داشته باشند ، پرونده دوم ؛ در خصوص توهین به رهبری در دادگاه انقلاب ، پرونده سوم ؛ فعالیت در تلگرام در کانال تلگرامی آریوبرزن و در فضای مجازی که در شعبه دادگاه ۱۰۵۷ دادگاه فرهنگ و رسانه میباشد . درخواست تنی چند از از فعالین مدنی و سیاسی:

زندانی سیاسی حمیدرضا امینی را به اوین برگردانید.

او مدت‌هاست که به زندان تهران بزرگ منتقل شده است. پرونده نامعینی دارد. و خانواده و کودکان خردسالی که منتظرند تا صدای پدر را بشنوند. او بعد از یک اعتصاب غذای طولانی درحالی به زندان تهران بزرگ منتقل شده است که وضعیت سلامت خوبی ندارد. نامش حمیدرضا امینی است. وبلاگ نویس و فعالی اینترنتی که تنها به خاطر داشتن اکانتی به نام آریو برزن بازداشت و اکنون در معرض محکومیت قرار دارد.
او نباید در زندان تهران بزرگ بماند. در آنجا زندگی او در خطر است. یک زندانی سیاسی حقوقی دارد که باید رعایت شود.اصل تفکیک جرایم در زندان حقی است که از حمیدرضا دریغ شده است. به علاوه او پدر دو فرزند خردسالی است که رفتن به زندان تهران بزرگ با همه مشقات و محیط نامناسب اش برایشان امکان پذیر نیست. حمیدرضا تا تعیین تکلیف نهایی باید به اوین برگردد. این کم ترین حق اوست.

راحله راحمی پور، شهین مهین‌فر، شهناز اکملی، محمد کریم‌بیگی، زرتشت احمدی‌راغب، بهنام ابراهیم‌زاده، فرنگیس مظلوم، حوریه فرج‌زاده طارانی، طاهره خاتمی بیدگلی، امجد حسین‌پناهی، رضا حضرتی، نادیا عنبری، بهزاد همایونی، سودابه نامدارزنگنه، روزبه اکرادی، امید نوروزیان، ملیحه کریم‌الدینی، حسین موسوی، کاوه مرتضوی، رضوان بیگی، حمیدرضا کرمی، افسون دهقانی‌راد، آرشام رضایی و امیر حاجیلویی.

حمیدرضا امینی، که با اکانتی به نام آریوبرزن در تلگرام، فعالیت می کرد، ۱۱ آذرماه ۱۳۹۶ بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد و تحت بازجویی قرار گرفت، اما گفته شده به دلیل عدم همکاری با وزارت اطلاعات در ۲۸ بهمن ماه ۱۳۹۶، به زندان تهران بزرگ مشهور به “فشافویه” منتقل شد و به دلیل اعتراض به انتقال خود به زندان فشافویه بارها دست به اعتصاب غذا زده بود.

گفتنی است، با وجود شرایط بد جسمی این زندانی، در زندان فشافویه، مسئولان قوه قضائیه و زندان هنوز به وعده های خود مبنی بر رسیدگی به وضعیت وی عمل نکرده‌اند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب