سه‌شنبه، 28 بهمن 1404 9:00 بعد از ظهر

زندان زاهدان؛ انتقال دو زندانى به سلول انفرادى جهت اجرای حکم اعدام

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-57w

زندان-مرکزی-زاهدان1روز اول خردادماه ۱۳۹۶ دو زندانی با اتهام‌های مرتبط با مواد مخدر در زندان زاهدان جهت اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی منتقل شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، صبح امروز دوشنبه اول خردادماه دو زندانی به نام‌های عبدالکریم شهنوازی و سعید هود به اتهام جرائم مربوط به مواد مخدر جهت اجرای حکم اعدام به سلول‌های انفرادی زندان زاهدان منتقل شدند.

شایان‌ذکر است، این دو زندانی از بند ۳ زندان زاهدان بودند.

عبدالکریم شهنوازی،۳۰ ساله، مدت ۶ سال را در زندان سپری کرده و سعید هود، ۴۷ ساله، ۹ سال از عمر خود را در زندان به سر برده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب