چهارشنبه، 29 بهمن 1404 7:24 بعد از ظهر

سهیل بابادی؛ آزادی از زندان رجایی شهر و تبعید به بندرعباس

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-309

soheil-babadi-765x510.jpgامروز چهارشنبه ششم بهمن‌ماه، سهیل بابادی، زندانی عقیدتی، پس از آزادی از زندان رجایی شهر کرج، جهت اجرای حکم تبعید به شهرستان بندرعباس اعزام شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، سهیل بابادی زندانی عقیدتی، با پایان محکومیت پنج ساله خود، از بند ده زندان رجایی شهر آزاد و برای سپری کردن محکومیت دو سال تبعید به بندرعباس اعزام گشت. سهیل بابادی در خردادماه ۹۱ به دلیل نوشتن مطلبی طنز در صفحه «کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان» همراه با ضرب و شتم بازداشت شد. وی در دادگاه بدوی به اتهام «توهین به مقدسات» به ۵ سال زندان و در یک پرونده دیگر به اتهام «توهین به رهبری» و «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی» به ۷ سال زندان محکوم شد. محکومیت وی در دومین پرونده در شهریورماه سال جاری از سوی دادگاه تجدیدنظر به دو سال حبس کاهش پیدا کرد.

لازم به ذکر است که دادگاه تجدیدنظر سهیل بابادی، پس از ۴ سال بلاتکلیفی، روز سه شنبه ۲۴ فروردین‌ماه به ریاست قاضی پورعرب در شعبه ۳۶ تشکیل شد.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب