سه‌شنبه، 02 دی 1404 2:44 قبل از ظهر

سینا قلندری پس از ۱۹ روز از زندان آزاد شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9uO

C6F83652-2849-4CE6-B3E1-5CE6237D3358.jpegسینا قلندری روزنامه نگار اهل کوهدشت٬ ۱۱ آذرماه بازداشت شده بود.

به گزارش فعالین حقوق بشر در ایران  او توسط پلیس فتا احضار و با اتهام «ادمینی یک کانال تلگرامی» به زندان مرکزی لرستان اعزام شد. دادستان کوهدشت به رغم اعلام امکان تامین وثیقه و ضامن٬ این روزنامه نگار را به زندان اعزام کرده است. به گفته یکی از نزدیکان سینا قلندری او دوران بازداشت را به صورت انفرادی و همراه آزار و اذیت فراوان گذرانده است. فعالان مدنی٬ سیاسی و روزنامه نگاران شهرستان کوهدشت٬ نماینده این شهرستان٬ الهیار ملکشاهی را مسبب فشارهایی می‌دانند که طی سالهای اخیر به ایشان وارد شده است. الهیار ملکشاهی٬ رییس کمیسیون قضایی مجلس دهم٬ پس از یک انتخابات پر مناقشه از حوزه انتخابی کوهدشت به مجلس راه یافت؛ اگرچه که پس از اعلام نتایج انتخابات مجلس دهم به مدت چند روز جو این شهرستان به دلیل وجود شائبه‌های تقلب به نفع او متشنج بود.

سینا قلندری پیشتر نیز گفته بود: «طی یک سال و نیم٬ زیر مجموعه دولت ۶۸ بار از من شکایت کرده٬ آن هم تنها به دلیل انجام فعالیت‌های خبری.»

او که پیشتر در تابستان سال گذشته بازداشت شده بود٬ در طی مدت بازداشت به بیماری کلیوی مبتلا شده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب