شنبه، 29 آذر 1404 4:09 قبل از ظهر

شناسایی هفت‌هزار کودک بازمانده از تحصیل در خوزستان

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-1MI

57390239-765x510.jpgمعاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان از شناسایی بیش از هفت‌هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان در مقطع ابتدایی خبر داد. به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایسنا، اردشیر شجاعی اظهار کرد: تاکنون بالغ بر هفت‌هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان در مقطع ابتدایی شناسایی شده است. برای تحصیل نکردن کودکان دلایل متعددی از جمله مشکلات اقتصادی، فقر فرهنگی، بیماری‌های صعب‌العلاج، ازدواج زودهنگام، اولیاء بدسرپرست و … وجود دارد و باید کار فرهنگی انجام شود تا ترک تحصیل به‌ عنوان یک رفتار ناهنجار اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. وی در خصوص وضعیت استان نسبت به کشور، گفت: خوزستان از نظر تحت پوشش قراردادن کودکان واجد شرایط ورود به دوره ابتدایی رتبه ششم کشور را دارد، با این وجود از سازمان‌های مختلف مانند شهرداری، فرمانداری، بهزیستی و … انتظار می‌رود در این روند با آموزش‌وپرورش همکاری داشته باشند تا مشکل بازماندن از تحصیل این دانش‌آموزان رفع شود.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش خوزستان درباره جمعیت دانش‌آموزی استان در دوره ابتدایی، خاطرنشان کرد: هر ساله آمارگیری از دانش‌آموزان استان انجام می‌شود و در حال حاضر ۵۴۰ هزار دانش‌آموز در مقطع ابتدایی در استان در حال تحصیل هستند.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب