چهارشنبه، 03 دی 1404 3:39 بعد از ظهر

شهرستان سراوان بیشترین آمار بیکاری را دارد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-9Bk

ساداتی.jpgامام جمعه اهل سنت سراوان در جنوب شرق سیستان و بلوچستان گفت: سراوان بیشترین آمار بیکاری را داد

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کمپین فعالین بلوچ ، مولوی ساداتی در شورای اداری سراوان که با حضور عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان برگزار شد اظهار داشت: سراوان بالاترین میزان فارغ التحصیلان دانشگاهی در سیستان و بلوچستان را دارد که از لحاظ فرهنگی زبان زد عام و خاص است. مولوی ساداتی ادامه داد: متاسفانه با وجود اینکه سراوان بالاترین میزان تحصیل کردگان دانشگاهی در سیستان و بلوچستان را دارد اما بیشترین آمار بیکاری را نیز دارد. مرز می تواند در راستای ایجاد اقتصاد مقاومتی بسیاری از گره‌ها را حل کند و سبب رونق و اشتغال در این منطقه شود.

 مرز اگر خلوت باشد قطعا ترددگاه قاچاقچیان خواهد شد اما اگر رونق داشته باشد مانع از ورود کالای قاچاق می شود.

 آمار بالای بیکاری موجب ناهنجاری ها فراوان میشود و بر استفاده از ظرفیت های این شهرستان تاکید باید  شود .

فرماندار سراوان نیز در این نشست گفت: با وجود تمام اقدامات دولت تدبیر و امید متاسفانه هنوز زیر ساخت های این شهرستان ضعیف است.

درویش نارویی اظهار داشت: تخصیص منابع استانی تا کنون نتوانسته سراوان را متحول کند و نیازمند اختصاص بودجه های ملی در این رابطه است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب