چهارشنبه، 29 بهمن 1404 7:04 بعد از ظهر

شکستن دست دانش‌آموز به دنبال تنبیه شدن از سوی معلم در آمل

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-3Hh

dast.jpg__930x510_q85_box-066550348_crop_subsampling-2_upscale-765x510.jpgتنبیه بدنی دانش آموز مبتلا به آسم در آمل از سوی معلم، وی را روانه بیمارستان کرد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، معلم مدرسه، این دانش‌آموز ۹ ساله مبتلا به آسم را در سرویس بهداشتی مدرسه زندانی کرده و با جلوگیری از خروج دانش آموز از مدرسه، باعث شکستگی دست و بستری شدن این کودک در بیمارستان شده است. بر اساس گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، «عباس مرزبند»، رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل هم خبر را تایید کرده و گفته است: «این دانش آموز پسر در حال خروج بی موقع از مدرسه بود که معلم درب مدرسه را برای ممانعت از خروج می بندد و دست کودک لای درب گیر می کند.» وی با بیان این که کودک به دلیل شکستگی دست به بیمارستان منتقل شده، افزوده است: «حبس این دانش آموز در سرویس بهداشتی و تنبیه بدنی وی نیاز به بررسی بیش تر موضوع دارد که قرار است در جلسه ای با حضور خانواده این دانش آموز و مدیر مدرسه، جزییات این اتفاق بیش تر بررسی شود.»

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب