دوشنبه، 01 دی 1404 8:43 قبل از ظهر

صدور حکم اعدام برای دو متهم به «افساد فی الارض»

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-3TY

20152-765x510.jpgدادستان عمومی و انقلاب تهران، از صدور حکم اعدام برای یک مرد و زن، به اتهام «افساد فی الارض از طریق فعالیت در یک فرقه نوظهور» خبر داد.

به گزارش فعالان حقوق بشر در ایران، جعفری دولت آبادی، در خصوص چند پرونده مهم در حوزه فرهنگی که طی سال جاری در دادسرای تهران مفتوح و منتهی به صدور کیفرخواست گردید، اطلاع رسانی کرد. پرونده نخست مربوط به متهمانی بود که به گفته وی در قالب «فرقه‌های نوظهور»، تشویق به فساد و فحشا می‌ کردند.

جعفری در توضیح این پرونده اظهار داشت: «متهمان متشکل از یک زن و یک مرد، با راه اندازی یک فرقه و جذب افراد، در زمینه جاذبه‌های انحرافی جنسی فعالیت می‌کردند و این پرونده به اتهام افساد فی‌الارض به صدور حکم اعدام منتهی شده و هم اکنون در مرحله رسیدگی به اعتراض در دیوان عالی کشور است».

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب